mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

De 4Ghz Project-E8400

Reply

Thread Tools
Old 30 ianuarie 2009, 20:17
Grupul de donator

Default De 4Ghz Project-E8400

Aşa cum mulţi dintre voi se poate vedea, în meu sig nu există o legătură la hardware-ul i-am de gând să fie folosiţi pentru construirea de lângă mine. i dont de fapt nu au nici o încă de la hardware-ul, dar am o zi vor avea. vreau doar pentru a face clar. se deplasează pe. Sunt căutaţi de a face E8400 CPU OC la 4Ghz. Ştiu că s-ar putea lovi de perete cu privire la 3.6GHz, cu nici un peste volting. Cu hardware-ul i-au ales în SIG (click pe link-uri pentru o mai bună info pe părţi), la ce tensiune i-ar fi estimarea că i-ar fi cel de a realiza această viteză pentru procesorul meu de tensiune, North Bridge tensiune, memoria RAM de tensiune, etc tensiune ? Din ceea ce am înţeles, sa commin pentru a vedea CPU la 1.36v apposed la stocul de tensiune, atunci când la 4GHz. ca de memorie RAM şi NB, i-ar presupune că ar varia între MOBO grozav să MOBO. Dacă am face calculele dreapta (vă rog corectaţi-mă dacă im greşit), deoarece multiplyer este de 9 pe acest procesor

4000Mhz / 9 = 444.44Mhz

444.44MHz dublu pentru a obţine date dublu rata şi i-ar găsi că RAM rulează la 888.88MHz-ar da-mi un 1:1 la FSB RAM viteză raportul.

Cum de RAM am vor fi utilizaţi numai ruleaza stoc la 800MHz acestea vor fi overclocked un pic, dar thats-ar trebui să fie o problemă, deoarece RAM-am selectat este bun pentru overclocking. ele rula un 2.1v care stocul este mai mare decât cel mai RAM (ex: pirat XMS2 stoc la 1.8v), dar având în vedere că OC isnt adevărat că mult pentru RAM i dont think orice RAM overvolt este foarte nessesary.

pleaca de la faptul că doar Northbridge. N-am mai folosit acest baord înainte de astfel de chat care nu prea fimiliar cu ea. Ce aţi estimare bazate pe alte panouri, suma de volţi extra acest lucru va trebui să fie stabilă?

Orice ajutor este apreciat. dacă mă înşel pe oricare dintre info ezitaţi să corectaţi-mă. Sunt numai urechi.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 30 ianuarie 2009, 21:05
Moderator Group

Aceasta este ceea ce am a mea să fie difuzate la 24 / 7, deşi am o E8500
RAM@2.2v

EDIT: şi pentru o mobo Aş merge cu Biostar Tpower

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 ianuarie 2009, 21:40
Grupul de donator

drăguţ. Sa-ti vad ruleze cu o 8x multipliers, de ce este asta? de E8500 are cele mai mari nu? sau am gresit? pentru ca placa de bază ce mi-a arătat, se pare foarte frumos, dar am ales-o eu pe plan obtinerea de mai mult decat sa OC potenţial. Sunt foarte, foarte pretentios cand vine vorba de aspectul de MOBO. le-a, plus multe alte caracteristici. dacă este vorba de un punct în care am nevoie pentru un motiv pentru a reduce costul pe spate i se va lua în considerare, totuşi.
Old 30 ianuarie 2009, 22:00
Grupul de donator

Nu există nici un motiv foarte doriţi să trecem peste 1.3V pe un E0 E8400. SocialWarfare, pe care le-aţi făcut-o foarte mare FSB gaură sau ceva de genul asta?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 30 ianuarie 2009, 22:08
Grupul de donator

i, atunci când vine vorba de overclocking la 4GHz pe acest procesor, sa toată lumea pare că cea mai mare este de peste 1.3v
Old 30 ianuarie 2009, 22:15
Grupul de donator

Ei bine, nu trebuie să mergeţi prea departe peste asta. 1.3-1.32V este, de obicei, de ajuns pentru a lovit 4ghz +.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 30 ianuarie 2009, 22:19
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Nu există nici un motiv foarte doriţi să trecem peste 1.3V pe un E0 E8400. SocialWarfare, pe care le-aţi făcut-o foarte mare FSB gaură sau ceva de genul asta?
Este de max 1.3625v pe E8500, care pot ajunge la circa 4-1, dar stiu ca ele să fie difuzate de oameni la 1.38v de luni de zile, fără probleme.
Nu pot schimba doar multi, astfel încât nici o gaura, vrut doar un extra 300mhz

Old 30 ianuarie 2009, 22:19
Grupul de donator

Serios? în cazul în care te-ai afla ca info? M-am uitat peste tot am găsit-o a fost cel puţin la 1.36v lovit 4GHz stabil.
Old 30 ianuarie 2009, 22:37
Grupul de donator

Experienţa personală şi că, de câţiva prieteni, cu toate UD3Ps.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.