![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као и многи од вас могу да видим, у мој сиг је линк на хардверу ја одлазим, да се користи за мој следећи градити. ја донт имати било који заправо нису од хардвера, али ћу се једног дана имати. само желим да се то јасно. креће даље. Ја сам хандсоме да изврши Е8400 ЦПУ ОЦ за 4Гхз. Знам да би се остварио зид око 3.6ГХз без над волтинг. Са хардверске сам изабрао у мом сиг (кликните на линкове за боље информације о деловима) на што напон бих се процени да би се на брзину да се то постигне за мој ЦПУ напон, Нортх Бридге напон, РАМ напона, напона итд ? Из шта ЈА схватити, да види његове цоммин ЦПУ 1.36в аппосед на своје залихе напона код 4ГХз. као и за РАМ и НБ, ја би се претпоставити да ће то увелико варирају међу МОБО за МОБО. Ако ја учинити Матх десно (исправите ме ако им криво) јер мултиплыер је 9 на овој ЦПУ 4000Мхз / 9 = 444.44Мхз двокреветне 444.44МХз добити двоструко брзина преноса података, а ја би сазнали да РАМ приказују на 888.88МХз би ми дати 1:1 ФСБ РАМ на омјер брзина. виђење као РАМ ћу користити само прометују дионица на 800МХз они ће се оверцлоцкед мало, али тај требао бити проблем јер сам одабрао РАМ је добар за Оверцлоцкинг. они покренути 2.1в дионица који је виши од већине РАМ (екс: гусар КСМС2 дионица на 1.8в), но будући да је ОЦ стварно није толико РАМ-а за било коју ја донт мислити РАМ оверволт је стварно нессесары. да је управо оставља НортхБридге. Никада нисам искористио баорд пре па им не превише фимилиар са њом. Шта би вам процена заснована на друге заједнице, износ волтс екстра то ће требати бити стабилна? Било каква помоћ је много поштовати. Ако сам криво на било које од информација слободно исправите ме. Ја сам све уши.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је оно што сам моје трчање на 24 / 7 иако имам Е8500 РАМ@2.2в Едит: а за мобо бих ићи са Биостар Тпоуер ![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| леп. Видим ваше трчање са 8кс множилац, зашто је то тако? на Е8500 има вишу оне зар не? или сам ја криво? као и за матичне плоче коју је показао ми је шавова врло леп, али сам одабрао онај план о доласку и за више него само њен ОЦ потенцијал. Јако сам врло пицкы када је реч о изгледу од МОБО. плус има многе друге корисне функције. ако дође до тачке где сам из неког разлога треба смањити на цену ја ћу га узети у обзир ипак.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је заправо без разлога, молим вас морати ићи преко 1.3В на Е0 Е8400. СоциалУарфаре, зар сте стварно велик ФСБ рупа или нешто?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| кад дође до Оверцлоцкинг на 4ГХз на овој ЦПУ, чини се да је већина његових свако је преко 1.3в
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Па не би требало ићи сувише далеко од њега. 1,3-1.32 В је обично довољно за ударити 4гхз +.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја могу само променити више, тако да нема рупе, само желела додатни 300мхз
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| стварно? Где сте сазнали да информације? Гледам свуда сам нашла да је барем на 1.36в хит 4ГХз стабилан.
|
| |||
| |||
| Личног искуства, те да неколико пријатеља са свих УД3Пс.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |