![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам P4 3gig HT. Аз също имат GeForce 8600GT/256mb използвайки DVI изложени. Аз съм се опитват да гледате YouTube видео в HD. Неговата игра. Но, Той изостава леко, и се използват почти всички мои процесор! WTF? Когато се играе 1080 филма в Winamp или mediplayer, то doesn't нас ethat много на всички. 25-40%. Аз също имам 2 участия или овен, използвайки за 300mb докато гледат YouTube HD DONT затова мисля, че му. Всеки знае защо се използва всичките си процесор за да изпълните видеоклипа в YouTube? Дали наистина ми P4 че смотана? |
|
| |||
| |||
| Здравей приятелю, Да проблем ще бъде процесора му Остаряваш сега. Аз пуснете e6750 ядрото дуо на 3,2 на склад охладител и натоварването на процесора никога не ми отиват над 28%, докато наблюдавам HD vids ти тръба. Може би е по-добре дори и само обновяване на Pentium г 3.0ghz, който е 2 Pentium 4 на остана заедно наистина, ако не имам много пари. Надявам се това да помогне всеки! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се разчистване старите кодеци и инсталиране на Комбиниран общност Кодек Pack. Би трябвало да помогнат или да определи вашия проблем.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
линк didn't работа. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мисля, че го е направил .. Didn't помогне на всички. Но благодаря за новия кодек пакет! Предполагам своето време за нов процесор. Im планиране за изграждане на нови компютърни скоро така или иначе. |
|
| |||
| |||
| Добре, това става само когато HD видео стрийминг на YouTube? |
|
| |||
| |||
| Може да обновите Flash, вижте, ако това помага също.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Мога повярвам, че не мисля за това |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да. обикновено тя работи добре. Ако гледате филми 1080 Свалих я играе ги 20-40% му само когато HD стрийминг на YouTube да забележите това. Ако аз съм поточно HD за ABC.com DONT или нещо, което мисля, че използва толкова много един от двамата. Още овен, макар. Като друг 200 MB. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Натоварването на процесора при 100%: ( | Grand | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 1-во Юни 2009 16:38 |
| Бавно Laggy YouTube HD за възпроизвеждане на 3GHz CPU | anthonyla65 | Мултимедия & Codecs | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| AMD Phenom FX x3 8650 2.3GHz CPU време - Средно Промяна в свободен | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 12 Feb 2009 14:16 |
| Използването на процесора? | cheesewheels99 | Общи Софтуер Чат | 6 | 30 януари 2008 год. 05:19 |
| CPU използването 100% | nightwolf Боб | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 3 януари 2008 06:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |