![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám P4 3gig HT. Také jsem se Geforce 8600GT/256mb pomocí DVI ven. Snažím se dívat na Youtube videa v HD. Jeho hraní. Ale mírně zaostává, a využívá téměř všechny mé procesor! WTF? Když jsem hrála ve filmu 1080 winamp nebo mediplayer, je doesnt nás ethat vůbec. 25-40%. Také jsem si 2 koncertech nebo berana, s využitím cca 300 MB, zatímco sledujete youtube HD so I dont myslet, že jeho. Každý, kdo vědí, proč se používá všechny mé procesor provozovat YouTube video? Je fakt, že moje P4 hovno? |
|
| |||
| |||
| Ahoj kámo, Jo problémy bude váš procesor jeho získání staré nyní. Vedu Core Duo e6750 na 3,2 skladem chladiče CPU a my je nikdy více než 28%, zatímco watchin hd vids na You Tube. Ty by bylo lepší, modernizace právě i na 3.0ghz Pentium D, který je 2 Pentium 4 na přilnou opravdu když ne tu mnohem hotovosti. Doufám, že to pomůže žádné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste zúčtování se starými kodeky a instalace Kombinovaná Společenství Codec Pack. By měl pomoci nebo opravit váš problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
odkaz didnt práce. |
|
| |||
| |||
| Ok, je to jen děje při streamování HD videa na Youtube? |
|
| |||
| |||
| Mohli aktualizovat Flash, viděli, zda to pomohlo taky.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Můžeme věřit, I didn't think uvedeného |
|
| |||
| |||
| jo. normálně běží v pohodě. Kdybych sledovat filmy 1080 I staľené hraje jim na 20-40% pouze tehdy, když jeho streamování HD na youtube jsem nevšiml. Pokud jsem na HD stream ABC.com nebo něco dont think I jej využívá, že ani moc. Více berana ThO. Stejně jako dalších 200 MB. |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CPU na 100%: ( | grand | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 1. červen 2009 16:38 |
| Pomalé Laggy Youtube HD přehrávání na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. duben 2009 14:55 |
| AMD Phenom FX X3 8650 2.3GHz cpu Temps - Průměry Změna v Idle | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 12. února 2009 14:16 |
| CPU? | cheesewheels99 | Obecné Software Chat | 6 | 30. ledna 2008 05:19 |
| CPU 100% | nightwolf bob | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 3. ledna 2008 06:32 |
| Thread Nástroje | |
| |