![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα P4 3gig HT. Έχω επίσης μια Geforce 8600GT/256mb χρησιμοποιώντας DVI out. Είμαι προσπαθούν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο Youtube HD. Η αναπαραγωγή. ΑΛΛΑ, αυτό υπολείπεται ελαφρώς, και χρησιμοποιεί σχεδόν όλα μου επεξεργαστή! WTF; Όταν θα παίξει σε ταινία 1080 Winamp ή mediplayer, θα doesn't μας ethat πολύ σε όλα. 25-40%. Έχω επίσης 2 συναυλίες ή κριάρι, χρησιμοποιώντας περίπου 300MB ενώ παρακολουθείτε youtube HD I dont έτσι πιστεύω ότι το. Όλοι γνωρίζουμε γιατί είναι όλες μου χρησιμοποιεί επεξεργαστή για να εκτελεστεί ένα βίντεο από το YouTube; Είναι πραγματικά ότι μου P4 σκατένιο; |
|
| |||
| |||
| Hi mate, Ναι προβλήματα θα σας cpu να την παλιά πλέον. Θα εκτελείτε ένα e6750 Core Duo σε 3,2 για stock cooler και μου χρήση CPU δεν πάει πάνω από 28%, ενώ watchin hd vids για σας σωλήνα. Εσείς θα ήταν ακόμα καλύτερη αναβάθμιση μόνο σε ένα Pentium D 3.0ghz που είναι 2 Pentium 4 της κολλήσει μαζί πραγματικά αν δεν έχεις πολύ χρήμα. Hope this helps οποιαδήποτε!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε συμψηφισμού καθορίζονται παλιά codecs και την εγκατάσταση του Συνδυασμένη Κοινότητας Codec Pack. Θα πρέπει να βοηθήσει ή να καθορίζει το θέμα σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
link didn't εργασία. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι το έκανα .. Didn't βοηθήσει σε όλα. Ευχαριστώ για το νέο codec pack! Μάλλον είναι ώρα για ένα νέο επεξεργαστή. Im σχεδιασμού για την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή σύντομα ούτως ή άλλως. |
|
| |||
| |||
| Ok, είναι αυτό συμβαίνει μόνο όταν streaming HD βίντεο στο YouTube; |
|
| |||
| |||
| Μήπως ενημέρωση Flash, δείτε αν αυτό βοηθάει πάρα πολύ.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να το πιστεύω ότι δεν σκέφτονται ότι |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ναι. κανονικά να τρέχει καλά. Αν παρακολουθήσετε ταινίες 1080 Ι τηλεφορτωθούν παίζει κατά 20-40% μόνο όταν το streaming HD για youtube παρατηρώ αυτό. Αν είμαι ρεύμα για HD ABC.com ή κάτι dont θεωρώ ότι χρησιμοποιεί είτε πολύ. Περισσότερα RAM, εν τούτοις. Όπως και άλλα 200 MB. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρήση CPU στο 100%: ( | grand | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 1 Ιουν 2009 16:38 |
| Αργή Laggy Youtube HD Playback σε 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Codecs | 2 | 18 Απρ 2009 14:55 |
| AMD Phenom FX x3 8650 2.3GHz cpu temps - Μέσοι όροι Αλλαγή σε Ραλαντί | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 12 Φεβ 2009 14:16 |
| Χρήση της CPU; | cheesewheels99 | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 30 Ιαν 2008 05:19 |
| Χρήση CPU 100% | nightwolf bob | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 3η Ιαν 2008 06:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |