![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam P4 3gig HT. JA isto tako imati Geforce 8600GT/256mb koristeći DVI out. Ja sam težak to bdjeti Youtube video u HD. Njegova svira. Ali, Ona neznatno zaostaje, a koristi gotovo sve moje procesor! WTF? Kad sam igrati 1080 film u winamp ili mediplayer, to nam se puno ethat uopće. 25-40%. JA isto tako imati 2 nastupe ili ovna, koristeći oko 300mb dok gledaš youtube HD JA dont misliti na taj način da je njegova. Bilo tko znati zašto se koristi svim mojim procesor pokrenuti youtube video? Da li je zaista moj P4 da shitty? |
|
| |||
| |||
| Hi mate, Da vjerojatno će vam biti uzimajući CPU svojim starim sada. Li pokrenuti core duo e6750 na 3,2 na skladištu hladnjaci i moje uporabu procesora ide nikad preko 28%, dok watchin hd vids na koju cijev. Vi bi se samo još bolje nadograđujete na 3.0ghz Pentium D koji je 2 Pentium 4 je zajedno ako stvarno nije dobio puno gotovine. Nadam se ovo pomaže bilo koji! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte čistini izvan stare kodeke i instaliranje Combined Community Codec Pack. Trebao bi pomoć ili popraviti vaš problem.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
link nije funkcionirati. |
|
| |||
| |||
| Ok, Je li to samo događa kad streaming HD video na YouTubeu? |
|
| |||
| |||
| Mogli ažurirati Flash, vidi da li pomaže previše.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Mogu vjerovati nisam pomislimo da |
|
| |||
| |||
| Quote:
yeah. ona normalno teče u redu. Ako sam gledati 1080 filmove sam skinuti ga reproducira ih na 20-40% njen samo kad streaming HD na youtube sam ovu obavijest. Ako sam na HD stream ABC.com ili nešto ja dont misliti da on koristi bilo mnogo. Više RAM-a, mada. Kao još jedan 200 MB. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uporabu procesora na 100%: ( | Grand | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 1. lipnja 2009 16:38 |
| Sporo Laggy Youtube HD reprodukcija na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedija i kodeci | 2 | 18. travanj 2009 14:55 |
| AMD Phenom FX x3 8650 2.3GHz Procesor temps - Prosjeci Promjena na neaktivan | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. veljača 2009 14:16 |
| Uporabu procesora? | cheesewheels99 | Općenito Software Chat | 6 | 30 siječanj 2008 05:19 |
| 100% CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj | nightwolf bob | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 3. siječanj 2008 06:32 |
| Thread Tools | |
| |