![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy P4 3gig HT. Nekem is van egy Geforce 8600GT/256mb használatával DVI ki. Próbálom nézni a Youtube videó HD. A játékot. De, A lemaradás kissé, és segítségével szinte minden az én processzort! WTF? Amikor játszani a 1080 film winamp vagy mediplayer, ez nem nekünk ethat sok minden. 25-40%. Én is 2 koncert, vagy a RAM, a mintegy 300Mb közben figyeli youtube HD úgyhogy ne gondolja, hogy ezt. Bárki, aki tudja, hogy miért nem használja minden processzor futtatni egy YouTube videót? Ott van a P4 szar, hogy tényleg? |
|
| |||
| |||
| Hi mate, Persze valószínűleg lesz a cpu a szerzés régi most. Én vezetem a e6750 core duo 3,2 értéktőzsdén hűvösebb, és a CPU nem megy át, míg 28% watchin HD videókat magad csőbe. Te jobb lenne korszerűsítése csak még egy Pentium D 3.0ghz ami 2 Pentium 4 Beragadt össze igazán, ha nincs sok pénz. Remélem ez segít minden! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki a régi codec-elszámolási és telepítése Kombinált közösségi Codec Pack. Ha segítségre vagy kijavítani a problémát.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
link didnt dolgozik. |
|
| |||
| |||
| Ok, ez csak akkor történik, ha a HD video streaming a YouTube-on? |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy frissítse a Flash, nézd meg, hogy segít is.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Lehet úgy gondolja, nem gondoltam, hogy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen. rendszerint fut jól. Ha filmeket nézni 1080 Letöltöttem, hogy lejátssza azokat a 20-40% csak akkor, ha a HD-streaming a YouTube-on én észre. Ha én vagyok a HD stream ABC.com vagy valami I dont hiszem, hogy sokat használ sem. Több ram, tho. Mint egy 200 MB-ot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CPU 100%-ban: ( | grand | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 1. június 2009 16:38 |
| Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimédia és kodekek | 2 | 18. április 2009 14:55 |
| AMD Phenom FX x3 8650 2.3GHz CPU Temps - Átlagok változik tétlen | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. február 2009 14:16 |
| CPU? | cheesewheels99 | General Chat szoftver | 6 | 30. január 2008 05:19 |
| CPU 100% | nightwolf bob | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 3. január 2008 06:32 |
| Téma eszközök | |
| |