![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי P4 3gig מחצית. אני גם יש Geforce 8600GT/256mb באמצעות DVI החוצה. אני מנסה צפה ב HD וידאו של YouTube. את משחקת. אבל, זה lags במקצת, והוא משתמש כמעט כל מעבד שלי! WTF? כאשר אני משחק בסרט של 1080 ב winamp או mediplayer, זה doesn't לנו הרבה ethat בכלל. 25-40%. יש לי גם 2 gigs או רם, תוך שימוש בערך 300mb בעת שצפה YouTube HD כך שאני חושב על זה dont. מישהו יודע למה הוא כל משתמש על מנת להפעיל את מעבד הווידאו של YouTube? האם את באמת P4 כי shitty? |
|
| |||
| |||
| היי חבר, כן prob יהיה CPU שלך מקבל את הישן עכשיו. אני מפעיל Duo e6750 הליבה ב 3.2 על המניה שלי CPU Cooler שימוש לא הולך מעל 28% בזמן watchin HD vids לך על אבוב. אתה יכול להיות טוב יותר אפילו רק כדי לשדרג את פנטיום d 3.0ghz שהוא פנטיום 4 של 2 תקועים ביחד אם אתה לא באמת יש הרבה מזומנים. אני מקווה שזה עזר לך בכל! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לנקות את הישן והתקנה של רכיבי codec משולב קהילה Codec Pack. צריך לעזור או לתקן את הבעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
קישור didn't עבודה. |
|
| |||
| |||
| בסדר, זה קורה רק כאשר HD זרימת וידאו ב-YouTube? |
|
| |||
| |||
| אולי לעדכן פלאש, לראות אם זה עוזר גם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| כן. בדרך כלל זה פועל טוב. אם אני אוכל לצפות בסרטים שהורדו 1080 זה משחק אותם 20-40% רק כאשר את זרימת HD ב-YouTube, אני שם לב לזה. אם אני להזרים HD ב ABC.com dont או משהו שאני חושב שהוא עושה שימוש כל כך הרבה גם. עוד ראם, tho. כמו עוד 200 MB. |