![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir P4 3gig HT. Man ir arī Geforce 8600GT/256mb, izmantojot DVI out. Es cenšos skatīties Youtube video in HD. Tā spēlē. Taču tā lags nedaudz, un izmanto gandrīz visu manu procesoru! WTF? When I play 1.080 filmu winamp vai mediplayer, tas doesn't mums ethat daudz vispār. 25-40%. Man arī ir 2 koncerti vai ram, izmantojot aptuveni 300Mb, skatoties youtube HD tāpēc es dont domāju tā, ka. Ikviens zina, kāpēc tiek izmantota visa mana procesors palaist youtube video? Ir mana P4 tiešām, ka shitty? |
|
| |||
| |||
| Hi mates Yeah prob būs jūsu cpu tās kļūst vecs tagad. Palaist E6750 Core Duo 3,2 par krājumu dzesētāju un mans CPU noslodze nekad iet vairāk nekā 28%, bet watchin hd vids on you caurule. Jūs būtu labāk uzlabot tikai pat uz Pentium D 3.0GHz, kas ir 2 Pentium 4 ir iestrēdzis kopā tiešām, ja Jums nav ieguvuši daudz naudas. Hope this helps jebkurš!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģiniet ieskaitu veic veco kodekus un instalēšanu Kombinētā Kopienas Codec Pack. Palīdzētu vai noteikt savu problēmu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
link didn't darbu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es domāju, ka to darīja .. Didn't palīdzēt vispār. Bet paldies par jauno codec pack! Es domāju tā laika, jaunu procesoru. Im plānošanu celtniecības jaunu datoru drīz anyway. |
|
| |||
| |||
| Ok, tas ir tikai notiek kad streaming HD video portālā YouTube? |
|
| |||
| |||
| Might update Flash, redzētu, kas palīdz too.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Var uzskatīt, es nedomāju, ka šī |
|
| |||
| |||
| Quote:
yeah. parasti tas darbojas labi. Ja es skatīties 1.080 filmas es lejupielādēt tas spēlē tos 20-40% tās tikai tad, ja streaming HD uz youtube es ievēroju to. Ja es esmu plūsma HD uz ABC.com vai kaut I dont domāju, ka tā izmanto, ka daudz vai nu. Vairāk ram, tho. Tāpat kā vēl 200 MB. |
![]() |
|
| Bookmarks |