![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam P4 HT 3gig. I mają także za pomocą DVI Geforce 8600GT/256mb obecnie. Ja jestem stara się oglądać Youtube video HD. Jego gra. Ale trochę w tyle, a jest przy użyciu niemal wszystkich moich procesora! WTF? Kiedy odgrywać 1080 w filmie Winamp lub mediplayer, to nie robi nam ethat dużo na wszystkich. 25-40%. I also have 2 koncerty lub barana, używając około 300MB podczas oglądania HD youtube so I dont think jej to. Każdy wie, dlaczego wykorzystuje się wszystkie moje procesor uruchomienia YouTube Video? Czy moje P4 że naprawdę shitty? |
|
| |||
| |||
| Hi mate, Tak prawdopodobnie będzie naszego procesora zaczyna swoją starą teraz. Prowadzę e6750 Core Duo na 3,2 stanie na chłodniejsze i moje użycie procesora nie wychodzi ponad 28%, podczas gdy watchin hd vids on you tube. Użytkownik będzie tylko lepiej modernizacji nawet do Pentium D 3.0ghz, który wynosi 2 Pentium 4, zatrzymany razem naprawdę, jeśli nie masz dużo gotówki. Hope this helps żadnych! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj rozliczania się stare kodeki i instalacja Łączna Wspólnoty Codec Pack. Powinno pomóc lub naprawić problem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
link didnt work. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I think I did it .. Didnt pomocy w ogóle. Ale dzięki za nowego kodeka opakowanie! Chyba czas na nowy procesor. Im planowania w sprawie budowy nowego komputera szybko anyway. |
|
| |||
| |||
| Ok, jest to tylko sytuacji, gdy strumieniowego wideo HD na Youtube? |
|
| |||
| |||
| Może zaktualizować Flash, czy też, że pomaga.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Czy można wierzyć i nie myśleć, że |
|
| |||
| |||
| Cytat:
yeah. zwykle prowadzi grzywny. Jeśli mogę oglądać 1080 filmów pobranych odgrywa w nich 20-40% tylko wtedy, gdy jego strumieniowego HD na youtube I niniejszego zawiadomienia. Jeśli jestem strumienia HD na ABC.com lub coś I dont think it wiele zastosowań, że obaj. Więcej pamięci RAM, tho. Podobnie jak innym 200 MB. |
![]() |
|
| Zakładki |