![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un P4 HT 3gig. Am avea, de asemenea, un GeForce 8600GT/256mb folosind DVI afară. Am încercat sa ma uit la un videoclip YouTube în HD. Sa joc. Dar, Este uşor GAL-uri, precum şi utilizarea, aproape toate din procesor mea! WTF? Când m-am juca un film din 1080 sau winamp mediplayer, el doesnt ne ethat de mult la toate. 25-40%. Am avea, de asemenea, 2 gigs sau berbec, utilizând în acelaşi timp despre 300MB uitam youtube HD, asa ca am dont sa cred asta. Oricine ştie de ce se utilizează toate meu procesor pentru a rula un videoclip YouTube? Este adevărat că-mi P4 inpulit? |
|
| |||
| |||
| Buna colega, Da, probabil va fi procesorul său îmbătrânire acum. Eu conduc un e6750 Core Duo la 3.2 pe stoc cooler şi utilizarea procesorului nu-mi trece peste 28%, în timp ce uitam hd vids pe tine tub. Te-ar fi mai bine doar de modernizare, chiar la un Pentium D 3.0ghz, care este de 2 Pentium 4 a ramas impreuna cu adevărat, dacă nu ai mult de numerar. Sper că acest lucru vă va ajuta orice! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi cliring afară vechi codec şi instalarea Combinate comunitare Codec Pack. Ar trebui să ajute sau repara problema.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
link didnt lucru. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Cred că am făcut-o .. Didnt ajuta deloc. Dar multumesc pentru noul codec pack! Cred ca timpul pentru un nou procesor. Im planificare pe construirea unui calculator nou în curând, oricum. |
|
| |||
| |||
| Ok, asta se întâmplă numai atunci când streaming HD video pe YouTube? |
|
| |||
| |||
| S-ar putea actualiza Flash, a se vedea dacă, care vă ajută prea.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
da. în mod normal, nu mai rămâne nimic. Dacă aş uita la filme 1080 am descarcat de care acesta îl joacă ei la 20-40% sa numai atunci când streaming HD pe youtube am vazut asta. Dacă eu sunt stream HD pe ABC.com sau ceva de genul I dont cred că se foloseşte mult mai fie. Mai mult RAM, Thợ. Ca un alt 200 MB. |