![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám P4 3gig HT. Tiež som sa Geforce 8600GT/256mb pomocou DVI von. Snažím sa pozerať na Youtube videa v HD. Jeho hranie. Ale mierne zaostáva, a využíva takmer všetky moje procesor! WTF? Keď som hrala vo filme 1080 winamp alebo mediplayer, je doesnt nás ethat vôbec. 25-40%. Tiež som si 2 koncertoch alebo barana, s využitím cca 300 MB, zatiaľ čo sledujete youtube HD so I dont myslieť, že jeho.
Každý, kto vedia, prečo sa používa všetky moje procesor prevádzkovať YouTube video? Je fakt, že moje P4 hovno?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kamoš,
Jo problémy bude váš procesor jeho získanie staré teraz. Vedu Core Duo E6750 na 3,2 skladom chladiča CPU a my sa nikdy viac ako 28%, zatiaľ čo Watchin hd vids na You Tube. Ty by bolo lepšie, modernizácia práve aj na 3.0ghz Pentium D, ktorý je 2 Pentium 4 na priľnú naozaj keď nie tu oveľa hotovosti. Dúfam, že to pomôže žiadne!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skúste zúčtovanie so starými kodeky a inštalácia Kombinovaná Spoločenstva Codec Pack. By mal pomôcť alebo opraviť váš problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
odkaz didnt práce. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, je to len deje pri streamovanie HD videa na Youtube?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mohli aktualizovať Flash, videli, či to pomohlo taky.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Môžeme veriť, I didn't think uvedeného
|
|
|
|||
|
|||
|
jo. normálne beží v pohodě. Kdybych sledovať filmy 1080 I stiahnuty hrá im na 20-40% iba vtedy, keď jeho streamovanie HD na youtube jsem nevšimol. Ak som na HD stream ABC.com alebo niečo dont think I ho využíva, že ani moc. Viac barana Tho. Rovnako ako ďalších 200 MB. |