![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам П4 3гиг ХТ. ЈА исто тако имати ГеФорце 8600ГТ/256мб помоћу ДВИ оут. Ја сам тежак за опрез Ыоутубе видео у ХД. Његова свира. Али, Она незнатно заостаје, а користи готово све моје процесор! УТФ? Кад сам играти 1080 филм у Уинамп или медиплаыер, то нам се пуно етхат уопште. 25-40%. ЈА исто тако имати 2 наступе или овна, користећи око 300мб док гледаш ыоутубе ХД ЈА донт мислити на тај начин да је његова. Било ко кноткле зашто се користи свим мојим процесор покренути ыоутубе видео? Да ли је заиста мој П4 да схитты? |
|
| |||
| |||
| Хи мате, Да вероватно ће вам бити узимајући ЦПУ својим старим сада. Ли покренути цоре дуо е6750 на 3,2 на складишту фрижидери и моје употребу процесора иде никад преко 28%, док уатцхин ХД видс на коју цев. Ви би се само још боље ал̌урирате на 3.0гхз Пентиум Д који је 2 Пентиум 4 је заједно ако стварно није добио пуно готовине. Надам се ово помаже било који! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте чистини изван старе кодек и инсталирање Цомбинед Цоммуниты Цодец Пацк. Требао би помоћ или поправити ваш проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
линк није посао. |
|
| |||
| |||
| Ок, Да ли је то само дешава кад стримовање ХД видео на ЫоуТубе? |
|
| |||
| |||
| Могли модернизирати Фласх, види да ли помаже превише.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Могу веровати нисам помислимо да |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ыеах. она нормално тече у реду. Ако сам гледати 1080 филмове сам скинути га репродукује их на 20-40% њен само кад стримовање ХД на ыоутубе сам ову обавештење. Ако сам на ХД стреам АБЦ.цом или нешто ја донт мислити да он користи било много. Више РАМ-а, мада. Као још један 200 МБ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Употребу процесора на 100%: ( | Гранд | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 1. јуна 2009 16:38 |
| Споро Лаггы Ыоутубе ХД репродукција на 3ГХз ЦПУ | антхоныла65 | Мултимедија и кодеци | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| АМД Пхеном ФКС кс3 8650 2.3ГХз Процесор Темпс - Просјеци Промена на неактиван | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12 фебруар 2009 14:16 |
| Употребу процесора? | цхеесеухеелс99 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 30 јануар 2008 05:19 |
| 100% ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај | нигхтуолф боб | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 3 јануар 2008 06:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |