![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Баща ми има ли Acer се стремят T180 компютър с SEMPRON 3200 + и само 512MB овен. Компютърът е болезнено бавно сега и това е определено време, за да направите някои ъпгрейди. Аз тичам Еверест Home Edition обаче той не наистина хвърли светлина върху всички, които дънната системата. Мога да отвори случая и изглежда все пак съм бил в моторетка злополука и Счупи ми колянна капачка и не мога да ходя да не говорим вземе компютър на парчета. Бих искал да знам кое би RAM костюм на системата, както aswel какво CPU ъпгрейди са възможни? Благодаря;) Джош |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick един гиг на RAM в него ще направят света на разликата. И това е доста евтино.
512MB е доста по-малко само за да тичам XP. Аз също ще препоръча публикуване на вирус форум и като гарантира, че машината е чиста и зловреден софтуер забавя компютри предвидени много и не винаги е очевидно. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, аз смятам, че това RAM би било подходящо за компютъра; Връзка към сайт Знаете ли кой да отиде за все пак? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Аз предполагам, че може, както и отидете за PC2-6400, както RAM е обратно съвместим Аз мисля, просто исках да се провери все пак. За цена на този RAM Може и да 2GB, която ще направи масирана разлика. Мислиш ли, не мисля, преработвател надграждане е необходимо? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Искаш ли един и същи тип, както вече имате, по-бързо RAM само ще тичам по-бързо от вашите бавния пръчка. Освен ако не ти купуват всички нови, а след това получи съвпадащата двойка на гладно скоростта ви motherboaard ще подкрепи, опитайте Acer сайт, за да разберете. Също така по-добри сделки може да се прибегне тук> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Няма такова нещо като Acer T180 специфични RAM, всичко е едно и също, така че трябва да DONT магазин на място, казва, че те вършат RAM за вашия точен Марка / модел. Dabs също са евтини за чисто име. |
|
| |||
| |||
| Знам, че там не е специфичен RAM за компютри Acer, аз просто намери този сайт, като търсене и помислих, че е доста евтино. С поглед върху сайта, свързани Намерих това; Кингстън Стойност Рам Вярвам, 2GB на това ще направи добре, ако искате да потвърди? :) Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| Аз вярвам, че ще работим добре, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Матрицата ЗПО Pro или Acer Aspire M3802 | Paty | Общи Хардуер Чат | 13 | 26-ти ноември 2009 година 11:29 |
| HELP с Acer се стремят 8930! Моля? | Zooropean11 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-во Jul 2009 15:21 |
| Купете Acer се стремят 5920? | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 19 Юли 2008 18:47 |
| Acer се стремят 5610Z | Acerman | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 ноември 2007 07:36 |
| Нов компютър Acer T180 със стари Тонколони | Biggypop46 | Общи Хардуер Чат | 2 | 28 януари 2007 г. 08:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |