μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Acer Aspire T180 Αναβαθμίσεις

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 03:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Acer Aspire T180 Αναβαθμίσεις

Γειά,

Ο πατέρας μου έχει ένα Acer Aspire T180 υπολογιστή με Sempron 3200 + και μόνο 512MB RAM.

Ο υπολογιστής είναι οδυνηρά αργή και τώρα είναι σίγουρα καιρός να κάνουμε κάποιες αναβαθμίσεις.

Έχω τρέχει το Everest Home Edition ωστόσο δεν πραγματικά ρίξει φως σε οποιαδήποτε μητρική πλακέτα που έχει το σύστημα.

Θα μπορούσαν να ανοίξουν και να εξετάσουμε την περίπτωση, ωστόσο, έχω σε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα και θρυμματιστούν καπάκι και το γόνατό μου δεν μπορώ να περπατήσει πόσο μάλλον έναν υπολογιστή για να ληφθούν τεμάχια.

Θα ήθελα να ξέρω που θα ταιριάζουν RAM του συστήματος, όπως αυτό που aswel CPU αναβαθμίσεις είναι δυνατόν;

Χάρη?)

Josh
Old 6 Ιουν 2009, 05:14
Διαχειριστής Ομάδα

Stick μία εμφάνιση της μνήμης RAM σε αυτό θα κάνει τον κόσμο της διαφοράς. Και είναι πολύ φθηνά.

512MB είναι λίγο πολύ τις ελάχιστες μόνο και μόνο για να τρέχει XP.

Συνιστώ επίσης απόσπασης στο φόρουμ του ιού και να διασφαλίσουμε το μηχάνημα είναι καθαρό, επιβραδύνει κακόβουλου λογισμικού υπολογιστών προβλέπεται πολύ και δεν είναι πάντα προφανή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 Ιουν 2009, 06:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει, ευχαριστώ, πιστεύω ότι αυτή η μνήμη RAM θα ήταν κατάλληλη για τον υπολογιστή?

Σύνδεσμος στην τοποθεσία

Ξέρετε που να πάτε για μία όμως;

PC2-4200
PC2-5300
PC2-6400

Υποθέτω ότι θα μπορούσε να πάει και για τις PC2-6400 RAM, όπως είναι τα πίσω συμβατά νομίζω, απλά ήθελε να ελέγχει, όμως.

Για την τιμή της μνήμης RAM, αλλά θα ήθελα να λάβετε 2GB που θα κάνει μια τεράστια διαφορά.

Δεν νομίζετε έναν επεξεργαστή αναβάθμιση είναι απαραίτητο;

Ευχαριστώ
Old 6 Ιουν 2009, 06:31
Διαχειριστής Ομάδα

Θέλεις τον ίδιο τύπο που ήδη έχετε, ταχύτερη RAM θα τρέχει όσο πιο γρήγορα το βραδύτερο stick. Αν δεν αγοράζουν όλα τα νέα, τότε έχετε ένα ζευγάρι της νηστείας επιταχύνει motherboaard θα σας υποστηρίξει, δοκιμάστε το acer site για να μάθετε.

Επίσης καλύτερες συμφωνίες μπορούν να είχε εδώ> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως Acer T180 ειδικές RAM, είναι όλα το ίδιο, έτσι ώστε να έχουν dont να ψωνίζουν σε τόπο που να λέει ότι κάνει τη μνήμη RAM για να σας ακριβής / μοντέλο. Dabs είναι επίσης φθηνότερη για το εμπορικό σήμα.
Old 6 Ιουν 2009, 11:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Γνωρίζω ότι δεν είναι ειδικό για RAM Acer υπολογιστές, μόλις διαπίστωσε ότι η τοποθεσία, ενώ η αναζήτηση και ότι ήταν αρκετά φθηνά.

Ενδιαφέρομαι για το site σας συνδέεται Βρήκα αυτό? Kingston Value Ram

Πιστεύω 2GB του προστίμου που θα κάνουμε, αν θέλετε να επιβεβαιώσετε; :)

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Old 6 Ιουν 2009, 11:46
Διαχειριστής Ομάδα

Πιστεύω ότι θα λειτουργεί κανονικά,
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.