![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Moj otac ima jedan Acer stremiti T180 računalo sa Sempron 3200 +, a samo 512MB RAM-a. Računalo je bolno sporo i sada je definitivno vrijeme za napraviti neki nadograđuje. Imam trčanje Everest Home Edition međutim to ne bilo koji stvarno prolio svjetlo na matičnoj ploči koja ima sustav. JA mogao otvoriti slučaj i izgledaju ipak sam bio u motocikl pijan moju nesreću i čašica, a ja ne mogu hodati a kamoli uzeti računalo na komadiće. Htjela bih znati što bi odgovarala RAM sustav aswel CPU nadogradnje kao što su moguće? Hvala;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prilijepiti harpun RAM-a na njoj bi svijet razlika. A to je prilično jeftin.
512MB je ljepušan velik dio je samo minimum za pokretanje XP. Ja bi također preporučamo postavljanje virusa na forumu i da se stroj je plitka, čista i štetnih sadržaja usporava računala dolje puno i nije uvijek očigledna. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok hvala, JA vjerovati ovaj RAM bi bio pogodan za računalo; Link na stranicu Znate li koje se obratiti za ipak? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Pretpostavljam da bi moglo ići kao i za PC2-6400 RAM-a jer je unazad kompatibilan Mislim, samo htjeli provjeriti ipak. Za cijenu od RAM-a koje sam možda kao i dobiti 2GB koji bi masivnu razlika. Zar ne misliš procesor nadogradnja je potrebno? Hvala |
|
| |||
| |||
| Želiš istog tipa kao što već imate, brže RAM će se samo tako brzo kao najsporijim stick. Osim ako kupujete novi, onda dobijem podudaranjem par se postiše brzinu vaše motherboaard podržaće, pokušajte trpak stranice kako biste saznali. Također se bavi se može bolje je ovdje> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Nema takve stvari kao Acer T180 specifičnim RAM-a, to je sve isto tako da ne moram trgovina na mjestu kaže da oni to RAM za vaš točan make / model. Dabs također su jeftiniji za brand ime. |
|
| |||
| |||
| Ja znam ne postoji specifičan RAM za Acer računala, JA pravedan postaviti tom mjestu dok pretražuju i mislio to je bio prilično jeftini. Pogled na sučelju koje povezane Otkrio sam ovaj; Kingston Value Ram Ja vjerujem da će od 2GB činiti dobro, ako bi htjeli potvrditi? :) Hvala za vaša pomoć |
|
| |||
| |||
| Ja vjerujem da će raditi sasvim u redu, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help! Matrix Pro ili PII Acer stremiti M3802 | Paty | General Hardware Chat | 15 | Jučer 18:09 |
| Pomoć s Acer stremiti 8930! Molimo vas? | Zooropean11 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 1. srpnja 2009 15:21 |
| Kupi Acer stremiti 5920? | MJM | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 9 | 19. srpnja 2008 18:47 |
| ACER 5610Z stremiti | Acerman | General Hardware Chat | 2 | 14. studeni 2007 07:36 |
| Novi Acer T180 računalu sa starim Zvučnici | Biggypop46 | General Hardware Chat | 2 | 28 siječanj 2007 08:25 |
| Thread Tools | |
| |