![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Apám van egy Acer Aspire T180 számítógépet Sempron 3200 +, és csak 512 MB RAM. A számítógép is fájdalmasan lassú, és ez most határozottan idő nem valami frissítéseket. Van távon Everest Home Edition azonban nem igazán shed a light-ra, amely az alaplap a rendszer. Tudtam megnyitni az ügyet, és nézd azonban már egy motoros baleset, és összetört a térdem kupakot, és nem tudok járni nemhogy bevenni egy számítógép is. Szeretném tudni, hogy melyikük RAM lenne megfelelő a rendszer, amit a CPU aswel frissítéseket is lehetséges? Köszi;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick egy koncert RAM az lenne, hogy a világ a különbséget. És nagyon olcsó.
| |||
| |||
| Oké kösz, azt hiszem ez a RAM lenne alkalmas a számítógép; Link a helyén Tudja, hogy melyik oldalról is? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Azt hiszem, hogy a jól megy a PC2-6400 RAM, mint a visszafelé kompatibilis azt hiszem, csak azt akartam, hogy ellenőrizze van. Az ára, hogy talán a RAM is kap 2GB, ami egy hatalmas különbség. Nem gondolja, a processzor frissítésre van szükség? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Azt akarjuk, hogy az azonos típusú, ha már van, csak gyorsabb RAM távon olyan gyors, mint a leglassabb kibír. Hacsak nem vásárol minden új, majd kap egy kiegyenlített pár böjtölt a sebesség a motherboaard fogja támogatni, próbáld ki a acer honlapján meg. Szintén jobb üzleteket is volt itt> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Nincsenek olyan dolgok, mint az Acer T180 specifikus RAM, akkor mindegy, hogy Ön dont volna vásárolni egy helyen, hogy mondja, a RAM meg a pontos márka / modell. Dabs is olcsóbb egy márkanév. |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy nincs külön memória az Acer számítógépek, csak megállapította, hogy az oldalon található, míg a keresés és az azt hitte, hogy viszonylag olcsó. Keresek az oldalon Ön kapcsolódik I found this; Kingston Value Ram Úgy gondolom, 2GB, hogy nem lesz jó, ha szeretné megerősíteni? :) Köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy a munka csak a bírság |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség!! Matrix PII Pro vagy Acer Aspire M3802 | Paty | Általános fémáru Chat | 13 | Tegnap 11:29 |
| Segítség az Acer Aspire 8930! Kérem? | Zooropean11 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 1. július 2009 15:21 |
| Vásárlás az Acer Aspire 5920? | MJM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | 19. július 2008 18:47 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 07:36 |
| Új Acer T180 számítógépet régi Felszólalók | Biggypop46 | Általános fémáru Chat | 2 | 28. január 2007 08:25 |
| Téma eszközök | |
| |