![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Mans tēvs ir ieguvuši Acer Aspire T180 dators ar 3.200 Sempron + un tikai 512mb ram. Dators ir sāpīgi lēns tagad un tas ir noteikti pienācis laiks veikt dažus uzlabojumus. Man ir palaist Everest Home Edition tomēr tas nav īsti shed kāds gaismas uz kuru mātesplatē sistēma. Es varētu atvērt lietu, un izskatās tomēr esmu bijis motociklu negadījumu un smashed manu skritulis un es nevaru iet nemaz nerunājot veikt datora gabalos. Es gribētu zināt, kādi RAM būtu piemēroti sistēmas aswel, kāds CPU uzlabojumus ir iespējams? Thanks;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick RAM GIG jo tā padarītu pasauli starpību. Un tas ir diezgan lēti.
512MB ir diezgan daudz minimālā tikai palaist XP. Es arī ieteiktu norīkojot darbā vīruss forumā un pārliecināties, mašīna ir tīra, malware palēnina PC nosaka daudz un ne vienmēr ir acīmredzama. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Labi, paldies, es uzskatu, ka tas RAM būtu piemērota datoru; Link to site Vai jūs zināt, ko viena iet gan? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Es domāju, ka es varētu arī iet PC2-6400, jo RAM ir savietojams es domāju, tikai gribēju pārbaudīt, though. Par cenu, kas RAM es varētu arī saņemt 2GB, kas dotu milzīgu atšķirību. Vai jūs domājat procesoru atjaunināšana ir vajadzīgs? Pateicība |
|
| |||
| |||
| Jūs vēlaties paša veida kā jūs jau, ātrāku RAM darbosies tikai tik ātri, kā jūsu vislēnākais stick. Ja vien jūs pērkat ALL jauns, tad iegūt saskaņotu pāri tukšā dūšā ātrums jūsu motherboaard atbalstīs, mēģiniet acer vietā, lai to noskaidrotu. Arī labāki piedāvājumi var būt bijusi šeit> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Nav tādas lietas kā Acer T180 īpašās RAM, tas viss ir pats, lai jūs dont ir veikalā vieta, kas saka, tie RAM precīzas markas / modeļa. Minimālais kopējais biezums ir arī lētākas par zīmolu. |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka nav īpaši RAM Acer datoriem, man tikko konstatēja, ka vietā, kamēr meklēšanu un domāja, ka tas bija diezgan lēta. Raugoties uz vietni, jūs saistīti es uzskatīja, ka šajā procesā; Kingston Value Ram Es uzskatu, 2GB, ka darīs naudas sodu, ja vēlaties apstiprināt? :) Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Es uzskatu, ka strādās tikai naudas sodu, |