![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mój ojciec ma jeden Acer Aspire T180 komputer z Sempron 3200 + i tylko 512MB RAM. Komputer jest bardzo powolny, a teraz jest czas, aby zrobić kilka uaktualnień. Mam uruchomić Everest Home Edition jednak nie naprawdę rzucić jakiekolwiek światło, które na płycie głównej systemu. Mogę otworzyć i zajrzyj jednak byłem w wypadku motocykl i rozbiła moje kolana cap i nie mogę chodzić niech sam podjąć komputera sztuk. Chciałbym wiedzieć, który będzie odpowiadał RAM systemu aswel jak co CPU uaktualnień są możliwe? Dzięki;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick jeden koncert pamięci RAM w to uczynić świat różnicy. I to całkiem tanie.
512 jest bardzo minimalnych tylko do uruchamiania XP. Chciałbym również polecić oddelegowania wirusa forum i upewniając się, że urządzenie jest czyste, spowalnia komputerów złośliwym dół partii i nie zawsze jest oczywista. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki, ja wierzę RAM byłby odpowiedni do komputera; Link do witryny Czy wiesz, który z nich, aby przejść do chociaż? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 I suppose I może również pójść za PC2-6400 RAM, jak jest wstecznie kompatybilne Myślę, po prostu chciał sprawdzić though. Do ceny tej RAM mógłbym również dostać 2GB która pozwoliłaby ogromnej różnicy. Czy nie uważasz, że procesor aktualizacji jest konieczne? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Chcesz tego samego typu, co już masz, szybszy RAM będą tak szybko, jak najwolniejszy trzymać. Jeśli kupujesz wszystkie nowe, a następnie uzyskać dopasowanej parze z pościłem prędkości Twojego motherboaard będzie wspierał, wypróbuj Acer witryny, aby dowiedzieć się. Również lepszych ofert można było tutaj> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Nie ma takich rzeczy jak Acer T180 szczególnych RAM, to wszystkie takie same, więc dont mieć do sklepu w miejscu mówi, że robią RAM za dokładne Marka / Model. Dabs są również tańsze o markę. |
|
| |||
| |||
| Wiem, że nie ma konkretnych RAM dla komputerów Acer, tylko stwierdził, że w miejscu, podczas gdy poszukiwanie i uważała, że są to dość tanie. Patrząc na witryny związane Znalazłem tego; Kingston Value RAM Wierzę, 2GB, że zrobi dobrze, jeśli chcesz, aby potwierdzić? :) Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Wierzę, że będzie działać dobrze, |
![]() |
|
| Zakładki |