![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Tatăl meu a luat un Acer aspire T180 computer cu Sempron 3200 + şi doar 512MB RAM. Computerul este exagerat de lent acum, şi cu siguranţă este timp pentru a face anumite actualizări. Am rulat Everest Home Edition Cu toate acestea, nu prea vărsat nici o lumina pe care placa de bază a sistemului. I ar putea deschide de caz şi căutaţi totuşi am fost într-un accident de motocicleta şi a distrus-mi rotulă şi nu pot să merg să nu mai vorbim de un computer pentru a avea piese. Aş dori să ştiu care RAM-ar potrivi cu sistemul aswel ce procesor ca upgrade-urile sunt posibile? Multumesc;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick un gig de RAM într-ar face lumea din diferenţă. Si e destul de ieftin.
512MB este destul de mult minime doar pentru a rula XP. Aş recomanda de asemenea, postaţi în forumul virus şi asigurându-vă că maşina este curată, malware-ului PC-uri în jos încetineşte mult şi nu este întotdeauna evidentă. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bine, mulţumesc, cred că acest RAM ar fi potrivite pentru calculator; Link către site-ul Stii care o să plec pentru deşi? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Cred că aş putea la fel de bine merge pentru PC2-6400, astfel cum RAM este compatibil cred eu, doar a vrut să verifica totusi. Pentru pretul de RAM care s-ar putea lua, de asemenea 2GB, care ar face o diferenta masiv. Nu cred ca un procesor de actualizare este necesar? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Vrei acelaşi tip ca ai deja, mai rapid decât memoria RAM va rula la fel de rapid ca dvs. mai lent stick. Dacă nu sunt toate noile cumpărare, apoi iau o pereche de potrivire a fasted viteza dumneavoastră motherboaard va sprijini, încercaţi Acer site-ul pentru a afla. De asemenea, se ocupa mai bine poate fi avut aici> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Nu există o astfel de lucruri ca Acer T180 specifice RAM, e tot aceeaşi, astfel încât să dont la magazin pentru a avea un loc în care spune că o fac de RAM pentru dumneavoastră exactă Marcă / Model. Dabs sunt, de asemenea, mai ieftin pentru un nume de brand. |
|
| |||
| |||
| Stiu ca nu este specifică RAM pentru Acer computere, am constatat că site-ul în acelaşi timp, căutarea şi crezut ca a fost destul de ieftin. Privind de pe site-ul te-am găsit legate de acest lucru; Kingston Value Ram Cred că de 2GB, care va face bine, dacă v-ar plăcea să confirme? :) Mulţumesc pentru ajutor |
|
| |||
| |||
| Eu cred că va lucra foarte bine, |
![]() |
|
| Marcaje |