![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Мој отац има један Ацер стремити Т180 рачунар са Семпрон 3200 +, а само 512МБ РАМ-а. Рачунар је болно споро и сада је дефинитивно време за направити неки надограђује. Имам трчање Еверест Хоме Едитион међутим то не било који стварно пролио светло на матичној плочи која има систем. ЈА могао отворити случај и изгледају ипак сам био у мотоцикл пијан моју несрећу и чашицу, а ја не могу ходати а камоли узети рачунар на комадиће. Хтела бих да знам шта би одговарала РАМ систем асуел ЦПУ надоградње као што су могуће? Хвала;) Џош |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прилијепити харпун РАМ-а на њој би свет разлика. А то је прилично јефтин.
512МБ је згодан велик део је само минимум за покретање КСП. Ја би такође препоручујемо постављање вируса на форуму и да се машина је плитка, чиста и штетних садржаја успорава рачунара доле пуно и није увек очигледна. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ок хвала, ЈА веровати данашји РАМ би био погодан за рачунар; Линк на страну Знате ли које се обратити за ипак? ПЦ2-4200 ПЦ2-5300 ПЦ2-6400 Претпостављам да би могло да иде као и за ПЦ2-6400 РАМ-а јер је уназад компатибилан Мислим, само хтели да проверите ипак. За цену од РАМ-а које сам можда као и добити 2ГБ који би масивна разлика. Зар не мислиш процесор надоградња је потребно? Хвала |
|
| |||
| |||
| Желиш истог типа као што већ имате, брже РАМ ће се само тако брзо као најспорији стицк. Осим ако купујете нови, онда добијем погађањем пар се постиже брзину ваше мотхербоаард подржаће, покушајте трпак странице како бисте сазнали. Такође се бави се може боље је овде> хттп://ууу.дабс.цом/цатегоры/цомпоне...421-4294957152 Нема такве ствари као Ацер Т180 специфичним РАМ-а, то је све исто тако да не морам трговина на мјесту каже да они то РАМ за ваш тачан маке / модел. Дабс такође су јефтинији за бранд име. |
|
| |||
| |||
| Ја знам не постоји специфичан РАМ за Ацер рачунара, ЈА праведан оснивати том месту док претражују и мислио то је био прилично јефтини. Поглед на интерфејсу које повезане Открио сам овај; Кингстон Валуе Рам Ја верујем да ће од 2ГБ чинити добро, ако би хтели да потврди? :) Хвала за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Ја верујем да ће радити сасвим у реду, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп! Матрица Про или ПИИ АЦЕР Аспире М3802 | Паты | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 26. новембар 2009 11:29 |
| Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? | Зооропеан11 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. јула 2009 15:21 |
| Купи Ацер стремити 5920? | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 9 | 19. јула 2008 18:47 |
| Ацер 5610З стремити | Ацерман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 07:36 |
| Нови Ацер Т180 рачунару са старим Звучници | Биггыпоп46 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 28 јануар 2007 08:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |