![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Babam Sempron 3200 ile Acer Aspire T180 bilgisayar var + ve sadece 512MB RAM. Bilgisayar acı artık yavaş ve kesinlikle bazı yükseltmeler yapmak zamanı. Ben ise gerçekten bir anakart üzerine sistem herhangi bir ışık tuttu değildir Everest Home Edition çalıştırmak var. Bu durumda açılması ve benzeri Ancak bir motosiklet kazasında edilmiştir ve diz kapağı çökerttiğini ve yürüyüş değil tek parça bir bilgisayar alalım. Ben RAM ne CPU yükseltmeleri mümkündür olarak sistem aswel hangi takım edeceğini bilmek istiyorsunuz? Teşekkürler;) Josh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick bunu fark dünyanın yapar RAM bir iş. Ve çok ucuz's.
512MB hemen hemen sadece XP çalıştırmak için minimum. Ayrıca, virüs foruma mesaj önerilir ve makine temiz olduğundan emin olmak, kötü amaçlı yazılım çok aşağı PC'ler yavaşlatır ve her zaman açık değildir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler, bu RAM bilgisayar için uygun olacağına inanıyorum; Sitesine bağlantı Sen de gitmek için bir biliyor musun? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Ben de PC2 için gidebilirim-6400 olarak RAM geriye sanırım uyumlu ise, sadece ama kontrol istiyoruz. Ben de 2GB olan büyük bir fark olacak almak gibi RAM For the price. Size bir işlemci yükseltmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Siz zaten daha hızlı RAM olarak hızlı yavaş sopa olarak çalışacak olursanız aynı tür istiyorum. Yeni, ardından motherboaard destek olacak fasted hız, bir eşlemeli çifti bulmak için Acer sitesi deneyin tüm satın sürece. Ayrıca daha iyi fırsatlar burada bulunabilmektedir> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Burada Acer T180 belirli RAM diye bir şey var, bunu size dont hep aynı bir yerde de sizin tam Marka / model için RAM diyor alışveriş yapmak zorunda. Dabs da bir marka adı için ucuzdur. |
|
| |||
| |||
| Orada Acer bilgisayarları için özel RAM olmadığını biliyoruz, sadece bu sitede ise arama bulunan ve oldukça ucuz olduğunu düşündüm. Benim buldum bağlı sitede arıyorsunuz; Kingston Fiyat Ram Eğer onaylamak istiyorum ben iyi yapacak, 2GB bu inanıyor musun? :) Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Ben sadece iyi çalışır, inanıyoruz |
![]() |
|
| Bookmarks |