менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Acer Aspire T180 Апгрейди

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 червня 2009, 03:11
Нові члени групи

Default Acer Aspire T180 Апгрейди

Здравствуйте,

Мій батько отримав Acer Aspire T180 комп'ютер з Sempron 3200 + і тільки 512 МБ ОЗУ.

Комп'ютер тепер болісно повільно, і це визначено час зробити деякі оновлення.

Я біг EVEREST Home Edition однак насправді не проливають світла на яку платі система.

Я можу відкрити справу і шукати Однак я був в аварію на мотоциклі і розбив моє коліно, і я не можу ходити не кажучи вже про комп'ютер взяти на шматки.

Я хотів би знати, яка підійде ОЗУ системи aswel як те, що процесор оновлення можливі?

Спасибо;)

Джош
Old 6 червня 2009, 05:14
Адміністратор групи

Stick гігабайт оперативної пам'яті було б зробити світ різниці. І це дуже дешево.

512MB досить багато мінімальної, щоб просто запустити XP.

Я хотів би також рекомендувати проводки в вірус, форум і переконавшись, що машина чиста, шкідлива уповільнює ПК вниз багато і не завжди очевидна.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 6 червня 2009, 06:18
Нові члени групи

Гаразд, дякую, я вважаю, що це RAM будуть придатні для комп'ютера;

Посилання на сайт

Чи знаєте ви, який із них піти на те?

PC2-4200
PC2-5300
PC2-6400

Я вважаю, я міг би також піти на PC2-6400 як ОЗУ сумісні я думаю, просто хотів перевірити, хоча.

За ціною, що ОЗУ я б також отримати 2GB який внесе суттєві зміни.

Чи не думаєте ви оновлення процесора потрібна?

Спасибо
Old 6 червня 2009, 06:31
Адміністратор групи

Ви хочете того ж типу, як у вас вже є, швидше ОЗУ може працювати тільки так швидко, як ваш повільний палицею. Якщо ви купуєте все нове, а потім отримати парними постив прискорити motherboaard буде надавати підтримку, спробуйте Acer сайт дізнатися.

Крім того, укладання вигідних угод можна отримати тут> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152

Є немає такої речі, як Acer T180 конкретної оперативної пам'яті, воно все одно тому ви не повинні робити покупки на місці, яке говорить, що вони роблять ОЗУ для точного марці / моделі. Dabs також дешевше для бренду.
Old 6 червня 2009, 11:23
Нові члени групи

Я знаю, що немає конкретної оперативної пам'яті для комп'ютерів Acer, я виявив, що сайт в той час як пошук і думала, що це досить дешево.

Дивлячись на сайті ви зв'язали я знайшов це; VALUE RAM Kingston

Я вважаю, 2 Гб, що буде робити добре, якщо ви хочете, щоб підтвердити цю інформацію? :)

Дякуємо за вашу допомогу
Old 6 червня 2009, 11:46
Адміністратор групи

Я вважаю, що все буде чудово працювати,
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.