![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравствуйте,
Мій батько отримав Acer Aspire T180 комп'ютер з Sempron 3200 + і тільки 512 МБ ОЗУ. Комп'ютер тепер болісно повільно, і це визначено час зробити деякі оновлення. Я біг EVEREST Home Edition однак насправді не проливають світла на яку платі система. Я можу відкрити справу і шукати Однак я був в аварію на мотоциклі і розбив моє коліно, і я не можу ходити не кажучи вже про комп'ютер взяти на шматки. Я хотів би знати, яка підійде ОЗУ системи aswel як те, що процесор оновлення можливі? Спасибо;) Джош |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Stick гігабайт оперативної пам'яті було б зробити світ різниці. І це дуже дешево.
512MB досить багато мінімальної, щоб просто запустити XP. Я хотів би також рекомендувати проводки в вірус, форум і переконавшись, що машина чиста, шкідлива уповільнює ПК вниз багато і не завжди очевидна. Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, дякую, я вважаю, що це RAM будуть придатні для комп'ютера;
Посилання на сайт Чи знаєте ви, який із них піти на те? PC2-4200 PC2-5300 PC2-6400 Я вважаю, я міг би також піти на PC2-6400 як ОЗУ сумісні я думаю, просто хотів перевірити, хоча. За ціною, що ОЗУ я б також отримати 2GB який внесе суттєві зміни. Чи не думаєте ви оновлення процесора потрібна? Спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Ви хочете того ж типу, як у вас вже є, швидше ОЗУ може працювати тільки так швидко, як ваш повільний палицею. Якщо ви купуєте все нове, а потім отримати парними постив прискорити motherboaard буде надавати підтримку, спробуйте Acer сайт дізнатися.
Крім того, укладання вигідних угод можна отримати тут> http://www.dabs.com/category/compone...421-4294957152 Є немає такої речі, як Acer T180 конкретної оперативної пам'яті, воно все одно тому ви не повинні робити покупки на місці, яке говорить, що вони роблять ОЗУ для точного марці / моделі. Dabs також дешевше для бренду. |
|
|
|||
|
|||
|
Я знаю, що немає конкретної оперативної пам'яті для комп'ютерів Acer, я виявив, що сайт в той час як пошук і думала, що це досить дешево.
Дивлячись на сайті ви зв'язали я знайшов це; VALUE RAM Kingston Я вважаю, 2 Гб, що буде робити добре, якщо ви хочете, щоб підтвердити цю інформацію? :) Дякуємо за вашу допомогу |
|
|
|||
|
|||
|
Я вважаю, що все буде чудово працювати,
|