![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Την περασμένη εβδομάδα είχε εγκατασταθεί σε τέσσερις OS μου κύριος υπολογιστής - Πραγματικά Ηλίθιε αν γνωρίζετε τι εννοώ, αλλά είναι η μόνη που είναι αρκετά ισχυρός για να τρέχει XP, Vista, Win 7 32, και Win 7 64. Ποτέ δεν έκανε get ERD Commander να τρέχει σε έναν σκληρό δίσκο - ένα πείραμα για ένα χρόνο αργότερα ίσως. Τέλος πάντων ήμουν αναπήδησης ένα παρατίθεται στις 7 και Win XP (Vista μόνο διήρκεσε μία ώρα BTW) και μέχρι τότε ανατίναξε. Επανεκκίνηση για να μεταφερθείτε στο Win 7 και η εγκατάσταση ορισμένων οδηγών - οδηγούς αποτύχει, αλλά ότι είναι ένα άλλο πρόβλημα. Πήγε πίσω στο να XP Πήγα σε ένα δικτυακό τόπο που αναζητούν κάποια οδηγούς για Win 7 32 bit, ήμουν σε XP ως κανονικό και όταν ήρθα από XP, για να πάμε προς τη Νίκη 7 32 η F1 ήταν άμεση. Παράξενο, αλλά πήγα και εξέτασε τις μονάδες, την ώρα, το OC (overclocking) setup κάθε πράγμα φαινόταν ok. Από λάθος (XP είναι το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα στο μενού εκκίνησης) Άφησα XP φορτίο. Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Ορισμός Affintiy ΙΙ, όταν το σύστημα ξεκινήσει (λίγο αργός από τον τρόπο) η συγγένεια prgram δεν ήταν προς το δίσκο. Μέχρι να πάω για την εκκίνηση και κάντε κλικ στο πρόγραμμα, δεν θα τρέχει .... πραγματικά περίεργο. Θα ανοίξει το Device Manager και κάντε κλικ στο επεξεργαστές, μόνο έναν επεξεργαστή. Τώρα, γιατί μόνο ένας επεξεργαστής; (Είναι μια Intel Q6600@3.04 GHz, τέσσερις μεταποιητές). Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό (πράγμα που δεν έπραξε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει) ήταν ότι ίσως τον οδηγό για την επεξεργαστές ήταν διεφθαρμένη. Έτσι, όπως και ένα καλό χρήστη (που δεν είναι τεχνολογίας) να εκτελέσω το πρόγραμμα MS Update. Κάντε επανεκκίνηση, ακόμα μόνο έναν επεξεργαστή δεν τέσσερις! Γι 'αυτό και βγαίνουν στο διαδίκτυο και να κάνετε μια αναζήτηση για πληροφορίες σχετικά με το γιατί XP δεν βλέπω πολλούς. Τίποτα δεν δείχνει μέχρι που αξίζει να αναφερθούν, με εξαίρεση ένα service pack από τα ΚΜ. Να κατεβάσω το Service Pack και να προσπαθήσουμε να το εγκαταστήσετε, θα εγκαταστήσετε διότι δεν είναι μεγαλύτερα από το SP 3 έχω εγκαταστήσει. Είμαι ακόμα στην DOH! λειτουργία, ακόμη δεν έχω δοκιμάσει ένα από τα Win 7 εγκαθιστά. Έτσι, το επόμενο πράγμα ήταν χαζή έβαλα πίσω μου εβδομάδα παλιά εικόνα της XP για τα SSD και να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχει πολύ έξυπνος τώρα δεν μπορώ να την πρόσβαση Win 7 κατατμήσεις χωρίς επανεγκατάσταση Win 7 32 (Έχει το Dual Boot manager δεν το 64 bit). Δεν καλή μόνο έναν επεξεργαστή, έτσι αποφασίζει να επανεγκαταστήσετε XP και πλήγμα μακριά τα Win 7 διαμερίσματα. DOH! είναι πραγματικά ισχυρή σε αυτό το σημείο. Πάντα μόνο έναν επεξεργαστή και τώρα έχω διαγράφεται 7 εγκαθιστά Win μου .... Επόμενη πάω στην ASUS και να εξετάσουμε τις Συχνές Ερωτήσεις για μητρική πλακέτα μου. Τίποτα δεν, τότε θα εξετάσουμε το BIOS, ενημερωμένες εκδόσεις, υπάρχουν δύο υπάρχουν νεότερα από τη μία έχω εγκατεστημένο όταν αγόρασα τη μητρική πλακέτα. Το ενδιαφέρον της ήταν ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - «Ενημέρωση για πολλούς CPU του!" Έτσι, το κατεβάσετε και το BIOS. Μετά την επανεκκίνηση του συστήματος ανάφλεξης και έχω την F1 εντολών ως συνήθως. Μέχρι να πάω στο ρυθμίσετε την ημερομηνία και την σακί γύρω στο BIOS. Ξέρετε ποιο είναι το ACPI κάνει; Advanced Configuration and Power Interface; Uhhh - Οχι! Να κάνω τώρα, αν είναι απενεργοποιημένη, τότε η μητρική πλακέτα και το λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί να comminicate για το επεξεργαστή. Το λειτουργικό σύστημα αναλαμβάνει υπάρχει μόνο ένας επεξεργαστής και η μητρική πλακέτα (μέσα από το BIOS) να μην πω το OS υπάρχει ή Duo επεξεργαστή Quad εγκατασταθεί. Επίσης, ελέγχει την ισχύ των ρυθμίσεων για τον επεξεργαστή. Αν ήμουν μικροαλλαγές στο τάσης της επεξεργαστές θα έχουν παρατηρήσει κάτι είχε πάει καλά αμέσως αλλά δεν τσιμπιά τάσης μετά την καταστροφή μιας perfictally καλή P4. Έτσι, το ηθικό να είναι αυτή η θέση δεν είναι προς το DOH! Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων όταν το υλικό σας προβλήματα. Αν είχα ξεκινήσει από ένα από τα Win 7 εγκαθιστά και να ελέγχεται το Device Manager, θα είναι γνωστό ότι δεν ήταν ένα πρόβλημα, αλλά ένα OS πρόβλημα υλικού. Και αν έχετε πολλούς μητρική πλακέτα και για κάποιο λόγο που επανέρχεται στην κανονική ενιαία επεξεργαστή ACPI εξετάσουμε το κάνουν πριν από την DOH! Τώρα Γιατί έκανε το ACPI αποκτούν αναπηρία; Έχω ένα theroy - γερός από 7 έως Win XP Vista σε μόλις μία ώρα περίπου για τις περισσότερες από μια ημέρα με κάποιον κατεστραμμένο τις ρυθμίσεις του BIOS. Σε μια-δυο εβδομάδες, όταν το έργο μου φορτίο σταγόνες off Έχω μια εφεδρική SSD ότι πρόκειται να εγκαταστήσει και τα τρία του OS και πάλι για να δω αν μπορεί να επαναλάβει το πρόβλημα. Ένα σκληρό, αλλά στη συνέχεια η lession καλές usuall είναι. :)