![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A múlt héten volt négy OS telepítette a fő számítógép - Ostoba, ha tényleg tudod, mire gondolok, de ez volt az egyetlen, aki elég erős futtatni XP, Vista, Win 7 32 és 7 64 győzelem. Én soha nem kap ERD Commander futtatni a merevlemezen - egy kísérlet egy későbbi időben talán. Egyébként én egy pattogó vissza ebben a Win 7 és XP (Vista csak egy órát tartott BTW), majd felrobbant. Újraindítás menj be a Win 7 és telepítesz néhány Járművezetők - járművezetők nem, de ez egy másik probléma. Ment vissza az XP Elmentem egy weboldalt keres egyes vezetők a Win 7 32 bites XP-én a szokásos módon, és mikor kijött XP menni Win 7 32 az F1 promptot jött. Fura, de bementem, és úgy nézett a meghajtókat, az idő, az OC (Túlhajtási) beállítás minden dolgot nézett ok. A hiba (XP az alapértelmezett operációs rendszer az indító menü) Hagytam XP terhelést. Használom azt a programot, úgynevezett Set Affintiy II kezdődött, amikor a rendszer (egy kicsit lassú az úton) a affinitású prgram nem volt a tálcát. Szóval én induló és kattintson a program, az nem fog futni .... Valóban furcsa. Kinyitom az Eszközkezelőben, és kattintson a feldolgozók csak egy processzort. Most, hogy miért csak egy processzor? (Ez egy GHz-es Intel Q6600@3.04 négy feldolgozók). Az első dolog, ami eszembe jutott (nem csináltam, amit kellett volna) az volt, hogy talán a vezető a feldolgozók volt hibás. Így, mint egy jó felhasználó (nem a technika) I run MS Update program. Újraindul, még mindig csak egy processzor nem négy! Úgyhogy menjen ki a weben, de a keresés az info XP miért nem látja a többprocesszoros. Semmi említésre méltó mutatja fel, kivéve a szolgáltatási csomagot az MS. Én letölteni a service pack, és próbálja meg telepíteni, az nem fog telepíteni, mert az idős, mint az SP 3 van telepítve. Én még mindig az Doh! mód, azt még nem próbálta az egyik győzelem 7 telepíti. Így a következő ostoba dolog volt, én raktam vissza a héten a régi képet, XP az SSD, hogy mi történik. Nem túl okos most nem tudok belépni a Win 7 partíciókat ki újratelepítéséhez győzelem 7 32 (Ez a Dual Boot vezetője nem a 64 bit). Nem jó csak egy processzort, ezért úgy döntenek, hogy újratelepíti XP és elfúj a Win 7 partíciókat. Doh! valóban erős ezen a ponton. Mégis csak egy processzorral és most már el kell hagyni az én Win 7 installs .... Tovább megyek, hogy az ASUS, és nézd meg a FAQ-én az alaplap. Semmi, akkor nézd meg a BIOS-frissítések, ott van két újabb, mint ami már telepítve, amikor megvettem az alaplapot. Az érdekes része az volt, discription - "Frissítés a többprocesszoros CPU van!" Szóval letölthető és flash a BIOS. Miután a flash a rendszer újraindul és én meg az F1 promptot a szokásos módon. Így hát menni meg a dátum és piszkálni körül a BIOS-ban. Tudja, mit csinál az ACPI? Advanced Configuration and Power Interface? Uhhh - Nem! Most, ha ki van kapcsolva, akkor az alaplap és az operációs rendszer nem tudja comminicate a processzort. Az operációs rendszer feltételezi, hogy csak egy processzor és az alaplap (a BIOS-t) nem mondja meg az operációs rendszer van egy Duo vagy Quad processzor telepítve. Azt is ellenőrzi a hálózati beállításokat a processzort. Ha tweaking volt a feszültség a feldolgozók volna észre valami baj rögtön, de nem zavar feszültségek után megsemmisítik a perfictally jó P4. Tehát a morális e álláshelyet nem lehet a Doh! hibaelhárítás módja, ha a hardver problémákat. Ha már a indult az egyik győzelem 7 telepíti és ellenőrizni az Eszközkezelő volna ismert, nem volt probléma, hanem egy operációs rendszer hardveres probléma. És ha van egy multiprocesszoros alaplap és valamilyen oknál fogva, hogy visszatér a normális processzor egyetlen pillantás az ACPI előtt ezt a Doh! Most Miért tette az ACPI fogyatékossá vált? Van egy theroy - pattogó től 7-Vista Win XP, hogy körülbelül egy óra után a legtöbb egy nap valahogy sérült a BIOS-beállítások. Egy-két hétig, amikor munkahelyi terhelés esik le van egy tartalék SSD hogy fogom telepíteni mindhárom OS van újra, és ha tudok másodlaton a problémát. A kemény lession, de aztán a jó usuall van. :)