![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בשבוע שעבר היו לי ארבעה מותקנת מערכת ההפעלה שלי המחשב הראשי - באמת טיפש אם אתה יודע מה אני אומר את זה אבל הוא רק אחד כי הוא חזק מספיק כדי להריץ XP, Vista, Win 7 32, 7 64 ולנצח. אני אף פעם לא עשה לקבל ERD קומנדר להריץ על הכונן הקשיח - ניסוי עבור שעה מאוחר יותר אולי. בכל מקרה הייתי הקפצה של הגב בצורה של 7 של Win XP ו (Vista בלבד נמשך כשעה BTW) ואז פוצצו אותו. הפעלה מחדש כדי להכנס הרוויחו 7 ולהתקין כמה נהגים - נהגים נכשל אבל זה בעיה אחרת. חזרתי ל XP נכנסתי לאתר אינטרנט מחפש כמה מנהלי התקנים עבור הרוויחו 7 32 ביט, הייתי XP כרגיל וכאשר אני יצא XP ללכת הרוויחו 7 32 תבקש את F1 ניגש. מוזר, אבל הלכתי ואילו הסתכל הכוננים, זמן, OC (OverClocking) תוכנית ההתקנה של כל דבר נראה בסדר. בטעות (XP היא ברירת המחדל של מערכת ההפעלה, בתפריט Boot) נתתי XP נטען. אני משתמש בתוכנית הנקראת בחר Affintiy השנייה, כאשר החלה את המערכת (קצת איטי דרך אגב) של זיקה prgram לא היה על מגש. אז אני הולך להתחיל למעלה ולחץ על התוכנית, היא לא תוצג .... באמת מוזר. אני פותח את מנהל ההתקנים ולחץ על מעבדים, מעבד אחד בלבד. למה עכשיו מעבד אחד בלבד? (זה של אינטל Q6600@3.04 GHz, ארבעה מעבדים). הדבר הראשון הגיע נפש (לא לעשות את מה שאני צריך לעשות) זה היה אולי הנהג עבור מעבדי היה פגום. אז כמו משתמש טוב (לא טכני) אני מפעיל את העדכון של MS התוכנית. הפעלה מחדש, עדיין מעבד אחד בלבד לא ארבע! אז אני יוצא ברשת ולעשות חיפוש אחר מידע על למה XP לא רואה מרובות. שום דבר לא שווה הזכרה מופיע למעט ה-service pack של MS. אני מוריד את ה-service pack ונסה להתקין אותה, היא לא להתקין את זה כי הוא ישן יותר מזה של SP 3 יש לי מותקן. אני עדיין ב Doh! מצב, אני עדיין לא ניסה אחד הרוויחו מתקינה 7. אז את הדבר הבא טיפש הייתי בשבוע להחזיר את התמונה הישנה של XP על SSD ולראות מה קורה. לא יותר מדי חכם, עכשיו אני לא יכול לגשת 7 הרוויחו מחדש את המחיצות עם 7 הרוויחו 32 (יש לו את Dual Boot Manager לא 64 ביט). לא טוב רק מעבד אחד, אז אני מחליט להתקין מחדש XP ו להשיב את המחיצות הרוויחו 7. Doh! היא ממש חזקה בשלב זה. עדיין מעבד אחד בלבד, ועכשיו יש לי שנמחקו שלי הרוויחו 7 מתקין .... הבא אני הולכת ASUS ובדוק את שאלות נפוצות עבור לוח האם שלי. שום דבר, אז אני מסתכל על עדכוני ה-BIOS, יש שם שני חדש יותר מזו אני התקנתי כשקניתי את לוח האם. מעניין את חלק discription היה - 'עדכונים עבור מרובות CPU's! " אז אני מוריד את זה ואת ה-BIOS Flash. אחרי הבזק של מערכת ההפעלה מחדש ואני מקבל את הפקודה F1 כרגיל. אז אני נכנס להגדיר את התאריך ואת לתקוע סביב ב-BIOS. האם אתה יודע מה המשמעות של ACPI? Advanced Configuration and Power Interface? Uhhh - לא! אני עושה עכשיו, אם היא מושבתת אז את לוח האם ועל מערכת הפעלה לא יכול comminicate על המעבד. מערכת ההפעלה ההנחה יש רק אחד המעבד ואת לוח האם (באמצעות ה-BIOS) אינו אומר את שם מערכת ההפעלה היא Duo או מעבד Quad מותקן. הוא גם שולט על הגדרות צריכת החשמל של המעבד. אם הייתי tweaking של מתח על מעבדי הייתי שם לב למשהו היה amiss מיד אבל אני לא לצבוט voltages לאחר הורס א perfictally טוב P4. אז זה מוסרי כדי לכתוב הוא לא להיות בתוך DOH! בעת פתרון בעיות במצב שלך בעיות חומרה. אם היה לי אחד של התחיל את מתקינה הרוויחו 7 ו בדק את מנהל ההתקנים אני היה יודע שזה לא בעיה של מערכת ההפעלה, אבל בעיית חומרה. ואם יש לך לוח האם מרובות ומסיבה כלשהי זה reverts על מעבד בודד בדרך כלל תראה את ACPI לפני עושה את DOH! עכשיו מדוע עשה את ACPI להיות מושבת? יש לי theroy - הקפצה הרוויחו מ 7 ל Vista כדי XP בערך פעם משעה רוב ביום איכשהו משחיתה את הגדרות ה-BIOS. בעוד כמה שבועות, כאשר העבודה שלי עומס טיפות off יש לי חילוף SSD שאני הולך להתקין את כל השלושה מחדש של מערכת ההפעלה ולראות אם אני יכול לשכפל את הבעיה. קשה אבל lession אז הטובות הן usuall. :)
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה בעת התקנת ACPI חדש ראם | cammochris | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 24 אוגוסט 2008 14:03 |
| שרשרת כלים | |
| |