![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Praeitą savaitę turėjau keturis OS įdiegta Mano Pagrindinis kompiuteris - Tikrai dumb jei žinote, ką aš turiu galvoje, tačiau ji yra tik viena, kad yra pakankamai galinga, kad paleisti XP, Vista, Win 7 32, ir Win 7 64. Aš niekada gauti ERD Commander skaičiuoti kietąjį diską - dėl vėliau gal eksperimentą. Šiaip aš vėl šoktelėti užfiksuotas Win 7's, ir XP (Vista truko tik valandą BTW), ir tada ji išsprogdino. Perkraukite pereiti prie Win 7 ir įdiegti kai vairuotojai - vairuotojų nepavyko, bet tai yra kita problema. Grįžau prie XP Aš nuėjau į svetainę ieškote kai Win vairuotojai 7 32 bit, aš buvau XP kaip įprastai, ir kai aš atėjau į XP, jei norite pereiti prie Win 7 32 F1 greitai atėjo. Keista, bet aš ir pažvelgė į diskus, laikas, OC (overclocking) setup viskas, kas atrodė normalu. Per klaidą (XP OS į numatytąjį įkrovos meniu) Leidau XP apkrova. Aš naudoju programą "Nustatyti Affintiy II, kai sistema pradėjo (šiek tiek sulėtėja būdu) trauka prgram nebuvo dėkle. Taigi aš einu pradėti ir paspauskite programa, ji neveiks .... tikrai keista. Aš atidarau Device Manager "ir paspauskite ant perdirbėjų, tik vieną procesorių. Dabar kodėl tik vienas procesorius? (Tai Q6600@3.04 GHz "Intel" keturių procesorių). Pirmas dalykas, kad atėjo į galvą (ne tai, ką turėjo padaryti) buvo, kad galbūt dėl perdirbėjų vairuotojas buvo sugadintas. Taigi, kaip gera vartotojas (ne Tech) paleisti MS Update programą. Paleisti iš naujo, dar tik vieną procesorių ne keturis! So I go out internete ir padaryti už informacijos paiešką, kodėl XP nemato wieloprocesorowym. Nieko verta paminėti, pasirodo su Service Pack MS išimtis. Aš parsisiųsti Service Pack ir bandykite diegti, ji nebus įdiegta, nes jis yra vyresnis nei 3 SP turiu įdiegta. Aš dar DOH! imu, aš vis dar stengėsi vienas iš 7 Win įdiegti. Tad kitą kvailas dalykas man buvo atidėta savaitę mano senas įvaizdį XP SSD ir žiūrėsime kas atsitiks. Ne per Smart dabar aš negaliu gauti Win 7 pertvaros su iš naujo Win 7 32 (Jis Dual Boot Manager ne 64 bitų). Nieko gero tik vieną procesorių, todėl aš nuspręsti įdiegti XP ir nupūsti Win 7 pertvaros. DOH! tikrai stiprus šiuo metu. Dar tik vieną procesorių ir dabar turiu ištrynė savo Win 7 montuoja .... Toliau einu į ASUS ir pažvelgti FAQ mano plokštėje. Nieko, aš pažvelgti į BIOS atnaujinimus, yra du yra naujesnė nei vienas turiu įdiegta, kai aš nusipirkau plokštę. Įdomus discription buvo - "naujinimas daugiaprocesorines procesoriaus!" Taigi aš ją atsisiųsti ir Flash BIOS. Po Flash sistema paleidžiama iš naujo ir man F1 greitai kaip įprasta. Taigi aš einu į nustatytą datą ir kišti aplink BIOS. Ar žinote, kas veikia ACPI? Advanced Configuration and Power Interface? Uhhh - Ne! Aš dabar, jei ji yra išjungta tada plokštę ir operacinė sistema negali comminicate apie procesorius. Operacinės sistemos prielaida yra tik vienas procesorius ir pagrindinė plokštė (per BIOS) nepasako OS yra Duo arba Quad įdiegta. Ji taip pat kontroliuoja galios parametrus procesoriaus. Jei aš truputį keisdami dėl perdirbėjų būtų aš pastebėjau, kad kažko įtampa buvo pasimokyti iš karto, bet nemanau žnybtelėjimas įtampa po sunaikinimo perfictally gera P4. Taigi moralinė į šias pareigas negali būti DOH! imu, kai trikčių diagnostikos aparatūros problemas. Jeigu aš ir prasidėjo vienas iš 7 Win įdiegia ir patikrinti Device Manager "Norėčiau žinoti, ji buvo ne OS problema, o hardware problema. Ir jei turite wieloprocesorowym plokštė ir dėl kažkokių priežasčių jis grįžta į įprastą vieną procesorių pažvelgti ACPI prieš tai darydama DOH! Dabar Kodėl Ar ACPI tapo neįgaliais? Turiu theroy - Bouncing nuo 7 iki Win Vista, XP, maždaug kartą per valandą daugelis dieną kažkaip sugadinti BIOS. Kai po kelių savaičių, kai mano darbo krūvis krenta turiu atsarginių VSD, kad aš einu įdiegti visos trys OS vėl ir pažiūrėkite, ar aš galiu egzemplioriais problema. Sunku lession bet tada gerų usuall yra. :)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| ACPI klaidą diegiant naujas avinas | cammochris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Rugpjūtis 24, 2008 14:03 |
| Temos įrankiai | |
| |