mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

ACPI Vai Kas?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 24, 2009, 20:39
Donors Group

Default ACPI Vai Kas?

Pagājušajā nedēļā man bija četri OS uzstādīt uz manu galvenās datoru - Patiešām Dumb ja jūs zināt, ko es domāju, bet tas ir tikai viens, kas ir pietiekami varena, lai palaist XP, Vista, Win 7 32, un Win 7 64.

Man nekad nebija iegūt ERD Commander palaist uz cietā diska - eksperiments, lai vēlāk varbūt.

Anyway man bija spēcīgs atpakaļ noteiktas Win 7's un XP (Vista ilga tikai stundu BTW) un pēc tam to uzspridzināja.

Restart aiziet līdz 7 Win un instalēt kādu draiveri - vadītāji nav, bet ir dažādas problēmas. Devos atpakaļ uz XP

Es devos uz tīmekļa vietni, ko meklē daži Win vadītāju 7 32 bit, man bija XP, kā normālu un, kad iznāca XP, lai dotos uz 7 Win 32 F1 ātri nāca uz augšu.

Dīvaini, bet es gāju un paskatījās diskus, laiku, OC (Overclocking) setup katra lieta, izskatījās ok.

Kļūdas (XP ir noklusējuma OS Boot Menu) I let XP slodzi.

Es izmantoju programmu kopums, ko sauc Affintiy II, kad sistēma uzsākts (mazliet lēni ar veidā) afinitāte prgram nebija paplātes.

Tad es eju uz uzsākšanas un noklikšķiniet uz programmas, tas vairs nedarbosies .... tiešām dīvaini.

Es atveru Device Manager, un noklikšķiniet uz pārstrādātājiem, tikai viens pārstrādātājs. Tagad, kāpēc tikai viens procesors? (Ir Intel Q6600@3.04 GHz, četri procesori).

Pirmais, kas nāca prātā (neizdarīja to, ko man vajadzēja darīt) bija, ka varbūt draiveri pārstrādātājiem bija bojāts. Tā kā laba lietotāja (nav Tech) palaist MS Update programmu. Restart, vēl tikai viens procesors ne četri!

Tāpēc es iziet no interneta un darīt info meklēšanu kāpēc XP nesaskata vairākprocesoru. Nekas nav vērts pieminēt, rāda līdzi izņemot servisa pakotne ar MS. Lejupielādēt servisa pakotni un mēģiniet instalēt, tā būs ne instalēt, jo tā ir vecāka par 3 SP Man ir uzstādīta.

I am still in Doh! režīmā, man joprojām nav mēģinājuši viens no 7 Win installs.

Tātad nākamais mēms lieta bija man atpakaļ manu nedēļas veciem tēlu XP uz SSD un redzēt, kas notiek. Nav pārāk gudri tagad es nevaru piekļūt Win 7 starpsienu ar out pārinstalēt Win 7 32 (Tā ir Dual Boot vadītājs nav 64 bitu).

Nav labs tikai vienu procesoru, tāpēc es nolemju pārinstalēt XP un pūst projām Win 7 starpsienām. Doh! ir patiešām spēcīgs šajā brīdī.

Vēl tikai viens procesors, un tagad es izdzēsu savas Win 7 instalē ....

Tālāk es iet uz ASUS un apskatīt BUJ par manu mātesplati. Nekas, Tad es paskatos BIOS atjauninājumus, pastāv divi ir jaunāki par vienu man ir uzstādītas, kad iegādājos mātesplati. Interesanti daļa discription bija - "atjauninājums vairākprocesoru CPU's!" Tāpēc es to lejupielādēt un flash BIOS.

Pēc flash sistēmas restartēšanas un man F1 ātri kā parasti. Tāpēc es saiet noteikt datumu un kule pa BIOS.

Vai jūs zināt, ko ACPI dara? Advanced Configuration and Power Interface? Uhhh - Nē!

Man tagad, ja tas ir invalīds, tad mātesplate, un operētājsistēmas nevar comminicate par procesoru. OS pieņem, ka ir tikai viens procesors un mātesplate (caur BIOS) nevar pateikt OS ir Duo vai Quad processor uzstādīta. Tā arī kontrolē jaudas iestatījumus procesoru. Ja man bija tweaking spriegums pārstrādātāji Es esmu ievērojis, ka kaut kā nelaikā uzreiz, bet es nedomāju, kniebiens spriegumu pēc iznīcināšanas perfictally labu P4.

Tā morāli, lai šim amatam nav jābūt DOH! režīmā, kad traucējummeklēšana aparatūras problēmas. Ja es būtu no sākās viens no 7 Win installs un jāpārbauda Device Manager es būtu zinājis tā nav OS problēma, bet hardware problēma.

Un, ja jums ir vairākprocesoru mātesplate un kāda iemesla dēļ atgriežas pie normālas viena procesora apskatīt ACPI pirms tam DOH!

Tagad Kāpēc nebija ACPI kļūst par invalīdiem? Man ir theroy - Bouncing no 7 Win Vista uz XP, apmēram reizi stundā lielāko dienas kaut kādā veidā bojāts BIOS uzstādījumus. Ir pāris nedēļas, kad mans darba slodzes nokrītas man rezerves SSD, ka es gatavojos uzstādīt visiem trim OS's no jauna un redzēt, ja es varētu dublēt problēmu.

Grūti lession bet tad labu tiem usuall ir.

:)

Mana sistēma: Sakta

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K D / WiFi
RAM Operatīvā atmiņa:
4 Gig
Graphics Card (s):
Nvidia 8500 GT
Sound Card:
Divi, iestrādāti, SoundBlaster PIC 512