az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 20:39 24.
Bağış Grubu

Geçen hafta dört OS yüklü vardı benim ana bilgisayar - Salak eğer gerçekten ne demek istediğimi biliyorum ama tek yeter XP, Vista, Win 7 32 çalıştırmak için güçlü ve Kazan 7 64 olduğunu.

Ben ERD Komutanı bir sabit sürücüsünde çalıştırmak için - daha sonra belki bir deneme mi hiç.

Neyse bir ileri bir Win 7 ve XP (Vista'da yalnızca bir saat sürdü BTW) ve daha sonra havaya uçtu geri sıçrayan oldu.

Kazanmak 7 gidin yeniden başlatın ve bazı sürücüleri yüklemek - sürücüleri başarısız ama farklı bir sorun var. Gitti geri XP için

Bir web sitesi kazanmak için bazı sürücüleri 7 32 bit arıyorsanız, I XP'de normal ve ben XP Win 7 32 F1 isteminde gitmek için dışarı çıktı gitti geldi.

Garip ama ben de gittim ve sürücüler, zaman baktım, The OC (Overclocking) kurulum her şey tamam görünüyordu.

Yanlışlıkla (XP Önyükleme Menüsü varsayılan OS) Ben XP yük almaktadır.

Ben (biraz bu arada) bir ilişki prgram yavaş Tepsideki olmayan bir programı belirleyin Affintiy II zaman sistem başladı adı kullanın.

Ben kurmak için tıklayın program yapmak, bu .... çalıştırılmayacak çok garip.

Ben işlemciler üzerinde sadece tek bir işlemci cihaz yöneticisi ve Aç'ı tıklatın. Şimdi neden tek bir işlemci? (Bu bir Intel Q6600@3.04 GHz, dört işlemci) olduğunu.

İlk aklıma geldi (ne yapmalıydım) didn't do bu işlemciler için belki sürücü bozuk oldu. Yani gibi iyi bir kullanıcı Ben MS Güncelleştirmesi programını çalıştırın (bir teknoloji). , Hala sadece bir işlemci değil dört yeniden başlatın!

Ben web'de çıkmak ve neden XP bir çok görmek değildir üzerine bir arama yapmak. MS bir hizmet paketi hariç gösterir söz değer Hiçbir şey. Bu hizmet paketi indirmek ve yüklemek için çalıştığınızda, yükleyemezseniz olacak çünkü SP 3 yüklediyseniz daha eski.

Ben yine de DOH! modu, hala bir Win 7 yükler ve hiç denemedim.

Yani bir sonraki aptal şey benim hafta SSD XP eski resim geri koymak ve ne olduğunu görün. Çok şimdi dışarı Win 7 32 yeniden yükleme ile Win 7 bölümleri erişemiyorum akıllı (IT) ve İkili Önyükleme yöneticisi değil, 64 bitlik vardır.

Sadece tek bir işlemci, iyi ben yeniden XP karar ve Win 7 bölümleri uzaklıktadır darbe. DOH! Gerçekten bu noktada güçlü.

Yine de sadece tek bir işlemci ve şimdi sildiniz benim Win 7 yükler ....

Ardından ASUS gidin ve SSS at anakart arayın. Hiçbir şey, Sonra BIOS güncellemeleri bakarsanız, iki orada daha yeni olan daha bir Ben anakart satın yüklediniz. Bu discription en ilginç parçası olduğunu - Güncelleştirmesi çok CPU'nuzun! Ben ve BIOS flaş indirebilirsiniz.

Flaş sonra sistem yeniden başlatılır ve F1 ve normal istemi almak. Ben de tarihi gitmek ve BIOS yaklaşık dürtüklemek.

Size ACPI ne yaptığını biliyor musun? Gelişmiş Yapılandırma ve Güç Arabirimi? Uhhh - Hayır!

Ben şimdi, eğer daha sonra anakart ve İşletim Sistemi, işlemci hakkında comminicate değil devre dışı. OS yalnızca bir işlemci ve anakart BIOS () ile OS bir Duo veya Quad işlemci yüklü anlatmadigindan olduğunu varsayar. Ayrıca işlemci için güç ayarlarını kontrol eder. Eğer verdiği bir şey fark etmiş olan işlemciler üzerindeki gerilim olduğu yanlış hemen ama bir perfictally iyi P4 yok sonra voltajlara çimdik yoktur.

Dolayısıyla, bu yazı için ahlaki bir olmak don't DOH! moduna donanım sorunlarını gidermek. Eğer vardı bir Win 7 yükler ve başlamış ve bir işletim sistemi sorunu ancak bir donanım sorunu yoktu bilinen olurdu Aygıt Yöneticisi kontrol.

Ve eğer bir çok anakart varsa ACPI en Normal tek işlemcili aramak için yapmadan önce reverts bir sebepten dolayı DOH!

Şimdi Niçin ACPI engelli oldu? Bir theroy var - Win 7 Vista XP hakkında bir kez bir saat bir gün büyük bir BIOS ayarları bozuk Bouncing. Birkaç hafta içinde benim iş yükünü Ben üç işletim sistemi kurmak için gidiyorum tekrar ve eğer sorun yinelenen görmek yedek bir SSD sahip kapalı düşer.

Iyi olanlar usuall bir sabit lession ama sonra.

:)

Benim Sistemi: Ah

İşlemci (ler):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Anakart:
ASUS P5K D / WiFi
RAM hafıza:
4 flika
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 8500 GT
Ses Kartı:
İki, gömülü, SoundBlaster PIC 512
Sabit Disk (ler):
SSD 64 flika, 370 flika, 400 flika
Optik Sürücü (ler):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
ANTEC 500W
Soğutma:
Thermalake Train 3 Ton
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Firewalled donanım ve yazılım
Monitör (ler):
Princeton 19 "LCD - Need yeni bir.
İşletim Sistemi (ler):
XP Win 7 32 Win 7 64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından