менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

ACPI що робить??

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2009, 20:39
Донор групи

Минулого тижня у мене було чотири операційної системи, встановленої на моєму Головний комп'ютер - Справді Dumb якщо ви знаєте, що я хочу сказати, але вона є єдиною, яка є досить потужною, щоб запустити XP, Vista, Win 7 32, 7 та Win 64.

Я ніколи не отримаєте ERD Commander для запуску на жорсткому диску - експеримент на більш пізній час може бути.

У всякому разі я встала на шлях до викладених в Win 7 і XP (Vista тільки тривало годину BTW), а потім підірвали.

Перезавантаження піти Win 7 і встановити деякі водії - водії не вдалося, але це вже інша проблема. Повернувся на XP

Я пішов на веб-сайті та знайти деякі драйвера для Win 7 32 біт, я був в XP в нормальному режимі і, коли я вийшов з XP їхати в Win 7 32 F1 рядку пішла вгору.

Дивно, але я пішов і подивився на диску, час, OC (розгону) настроювання кожної речі дивилися ОК.

Помилково (XP за замовчуванням ОС в меню завантаження) я дозволю XP навантаженням.

Я використовую програму під назвою Set Affintiy II, коли система почала (трохи повільний до речі) близькість видеру з лоба не у лоток.

Так що я піти на запуск і натисніть на цю програму, вона не буде працювати .... дійсно дивно.

Я відкриваю диспетчер пристроїв та натисніть на процесори, тільки один процесор. Ну чому тільки один процесор? (Це Intel Q6600@3.04 ГГц, чотирьох процесорів).

Перше, що спало на думку (не робити те, що я повинен зробити), що, може бути драйвер для процесора була пошкоджена. Такі, як хороший користувач (не технічна) я запуску програми MS Update. Перезавантаження, ще тільки один процесор не чотири!

Так що я виходжу на Інтернеті і робити пошук інформації про те, чому XP не бачить багатопроцесорних. Ніщо не варто згадати шоу за винятком Service Pack від MS. Я завантаження пакета оновлень і спробувати встановити його, він не буде установки, тому що старше, ніж SP 3 я встановив.

Я до сих пір в Doh! Режим, я ще не пробував одну з Win 7 встановлює.

Так що наступного німі речі я поклав тиждень тому мій старий імідж XP на SSD і подивитися, що відбувається. Не дуже розумні зараз я не можу отримати доступ до Win 7 з розділів з перевстановлення Win 7 32 (має Dual Boot Manager не 64 біт).

Не добре тільки один процесор, тому я вирішив перевстановити XP і здувають Win 7 розділів. Doh! дійсно сильною на цьому етапі.

Але тільки один процесор, а тепер я видалив свій Win 7 встановлює ....

Наступний я йду до ASUS і подивіться на мої відповіді на материнській платі. Нічого, потім я дивлюся на оновлення BIOS, є два там новіше, ніж той, я встановив, коли я купив материнську плату. Цікавою частиною описом була - "Оновлення для багатопроцесорних процесора! Так я його і завантажити Flash BIOS.

Після спалаху система перезавантажиться, і я отримую F1 рядка, як звичайно. Так що я піти в установки дати і копатися в BIOS.

Ви знаєте, що ACPI чи що? Автоматичного управління конфігурацією та харчуванням? Uhhh - Ні!

Мені тепер робити, якщо він вимкнений, то материнська плата і операційна система не може comminicate про процесор. ОС припускає, що існує тільки один процесор і материнська плата (через BIOS) не кажу ОС є Duo або четирех'ядерних процесорів встановлено. Він також визначає параметри живлення процесора. Якщо б я був налаштування напруги на процесорі я б помітив недобре відразу, але я не налаштування напруги після знищення perfictally хороші P4.

Таким чином, моральне, щоб ця посада не буде в DOH! режим при усуненні проблем з проблем з апаратним забезпеченням. Якщо б я почав в одній з Win 7 встановлюється і перевіряється диспетчері пристроїв я б знав, це була не проблема ОС, але проблеми з обладнанням.

І якщо у вас є багатопроцесорних материнських плат і чомусь повертається до нормального одного погляду на процесорі ACPI, перш ніж робити DOH!

Тепер Чому зробив ACPI стали інвалідами? Я theroy - Bouncing від 7 до Win Vista в XP приблизно раз на годину протягом більшої частини дня якось пошкоджені налаштування BIOS. Через пару тижнів, коли моя навантаження падає у мене є запасний SSD, що я збираюся встановити всі три ОС знову і подивитися, якщо я можу дублювати проблема.

Жорсткий lession але тоді хороші usuall є.

:)

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.