![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Минулого тижня у мене було чотири операційної системи, встановленої на моєму Головний комп'ютер - Справді Dumb якщо ви знаєте, що я хочу сказати, але вона є єдиною, яка є досить потужною, щоб запустити XP, Vista, Win 7 32, 7 та Win 64. Я ніколи не отримаєте ERD Commander для запуску на жорсткому диску - експеримент на більш пізній час може бути. У всякому разі я встала на шлях до викладених в Win 7 і XP (Vista тільки тривало годину BTW), а потім підірвали. Перезавантаження піти Win 7 і встановити деякі водії - водії не вдалося, але це вже інша проблема. Повернувся на XP Я пішов на веб-сайті та знайти деякі драйвера для Win 7 32 біт, я був в XP в нормальному режимі і, коли я вийшов з XP їхати в Win 7 32 F1 рядку пішла вгору. Дивно, але я пішов і подивився на диску, час, OC (розгону) настроювання кожної речі дивилися ОК. Помилково (XP за замовчуванням ОС в меню завантаження) я дозволю XP навантаженням. Я використовую програму під назвою Set Affintiy II, коли система почала (трохи повільний до речі) близькість видеру з лоба не у лоток. Так що я піти на запуск і натисніть на цю програму, вона не буде працювати .... дійсно дивно. Я відкриваю диспетчер пристроїв та натисніть на процесори, тільки один процесор. Ну чому тільки один процесор? (Це Intel Q6600@3.04 ГГц, чотирьох процесорів). Перше, що спало на думку (не робити те, що я повинен зробити), що, може бути драйвер для процесора була пошкоджена. Такі, як хороший користувач (не технічна) я запуску програми MS Update. Перезавантаження, ще тільки один процесор не чотири! Так що я виходжу на Інтернеті і робити пошук інформації про те, чому XP не бачить багатопроцесорних. Ніщо не варто згадати шоу за винятком Service Pack від MS. Я завантаження пакета оновлень і спробувати встановити його, він не буде установки, тому що старше, ніж SP 3 я встановив. Я до сих пір в Doh! Режим, я ще не пробував одну з Win 7 встановлює. Так що наступного німі речі я поклав тиждень тому мій старий імідж XP на SSD і подивитися, що відбувається. Не дуже розумні зараз я не можу отримати доступ до Win 7 з розділів з перевстановлення Win 7 32 (має Dual Boot Manager не 64 біт). Не добре тільки один процесор, тому я вирішив перевстановити XP і здувають Win 7 розділів. Doh! дійсно сильною на цьому етапі. Але тільки один процесор, а тепер я видалив свій Win 7 встановлює .... Наступний я йду до ASUS і подивіться на мої відповіді на материнській платі. Нічого, потім я дивлюся на оновлення BIOS, є два там новіше, ніж той, я встановив, коли я купив материнську плату. Цікавою частиною описом була - "Оновлення для багатопроцесорних процесора! Так я його і завантажити Flash BIOS. Після спалаху система перезавантажиться, і я отримую F1 рядка, як звичайно. Так що я піти в установки дати і копатися в BIOS. Ви знаєте, що ACPI чи що? Автоматичного управління конфігурацією та харчуванням? Uhhh - Ні! Мені тепер робити, якщо він вимкнений, то материнська плата і операційна система не може comminicate про процесор. ОС припускає, що існує тільки один процесор і материнська плата (через BIOS) не кажу ОС є Duo або четирех'ядерних процесорів встановлено. Він також визначає параметри живлення процесора. Якщо б я був налаштування напруги на процесорі я б помітив недобре відразу, але я не налаштування напруги після знищення perfictally хороші P4. Таким чином, моральне, щоб ця посада не буде в DOH! режим при усуненні проблем з проблем з апаратним забезпеченням. Якщо б я почав в одній з Win 7 встановлюється і перевіряється диспетчері пристроїв я б знав, це була не проблема ОС, але проблеми з обладнанням. І якщо у вас є багатопроцесорних материнських плат і чомусь повертається до нормального одного погляду на процесорі ACPI, перш ніж робити DOH! Тепер Чому зробив ACPI стали інвалідами? Я theroy - Bouncing від 7 до Win Vista в XP приблизно раз на годину протягом більшої частини дня якось пошкоджені налаштування BIOS. Через пару тижнів, коли моя навантаження падає у мене є запасний SSD, що я збираюся встановити всі три ОС знову і подивитися, якщо я можу дублювати проблема. Жорсткий lession але тоді хороші usuall є. :)