![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hia приятели Ние сме се Замяна кула за нашия компютър. Ние се надяваше за Pentium, но нашите местни компютърни магазин съветва AMD Anthlon 64. I havent представа какво всеки от това означава, но е по-добре от AMD Anthlon Pentium? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих сериозно comsider намирането на нов доставчик, тъй като техните съвети не е вярна.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Махни ги цитирам вие правилно с пълна система за спекулация и след това тук, за да можем да го вземете на парчета. :)
| |||
| |||
| Добре момчета ... и имам phoned два часа местно компютърни магазини, местни = лични, а не взема моят начин чрез големите магазини. Първи магазин има оферта от £ 372,00 и ще "изгради обичай" Замяна на кула за нас .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 CPU 2GB Рам, 250 GB HDD Windows XP Home Dual Core процесор Windows XP (Vista Явно не идеален) Зареждане допълнително £ 30 за Нортън Анти Вирус Втори магазин, пак ще "обичай Билд" Замяна на кула за нас за £ 339,00 Core 2 Duo HZ 1 GB Рам 250 GB хард диск DVD Rewriters Windows XP (пак те съветват това вместо Vista) Ще включва Анти вирус софтуер "Kasperski", която очевидно е вторият най-добър анти вирус софтуер. Всички тези цифри са объркващи за мен. Да те автоматично се с Microsoft Word / офис? Това е за домашно ползване. Ние използваме електронни таблици на нея, да пишете писма, децата го използват за медиите, за вземане на видеоклипове YouTube, снимки, интернет. Не ме интересува в телевизионен клип, но би било полезно. Нашите текущи PC е 250GB, но това е може би твърде много за нас така или иначе. Бюджет ..... около £ 350-500 .... макар havent представа какво е добрият вариант. Просто искам нещо, което действа! |
|
| |||
| |||
| Някои точки; Вторият спецификационен липсва CPU модел брой, което е важно да се каже скорост. Офис софтуер е обикновено не е включен и е много скъпо. Да не се плащат £ 30 за Север анти-вирус, че е боклук и анти-вирус е достъпен безплатно онлайн. |
|
| |||
| |||
| Също така ..... първа спецификационен е много остарял .... Това е вид на машина, която би била около текущите отпреди 2 години. Кажете ни какво машината ще се използва за и максималната си бюджет и ние можем да намерим нещо подходящо. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
.......................... Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Вторият спецификационен (Имам само phoned човекът) е CPU E4600 + Отколкото за информация относно Анти вирус! Защо е офис софтуер скъпо? Наистина повечето хора се нуждаят от това? Всичко това е много объркващо, но аз трябва да кажа, като посетите този прекрасен уебсайт този минал седмица, аз научих много |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв ..... Пропуснах, че |
|
| |||
| |||
| Ами като ръководство този Acer е на разположение на адрес ebuyer.com и не само е по-добре, отколкото спецификационен машините сте публикували, но е много по-евтини, както добре. Тя също има Vista и няма причина да не тичам Изглед тези дни. http://www.ebuyer.com/product/143130 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на | ashprice01 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 ноември 2008 08:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |