![]() |
|
| |||
| |||
| Hia folks Είμαστε πάρουμε αντικατάσταση Πύργο για μας υπολογιστή. Ελπίζαμε για Pentium, αλλά τοπικό υπολογιστή μας κατάστημα συμβουλεύει AMD Anthlon 64. I havent ιδέα τι οποιοδήποτε από τα μέσα αυτά, αλλά είναι καλύτερη από την AMD Anthlon Pentium; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα comsider σοβαρά την εξεύρεση ενός νέου προμηθευτή, όπως οι συμβουλές τους δεν είναι σωστή.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιάστε τους να σας αναφέρω σωστά με ένα πλήρες σύστημα spec και μετά το εδώ, ώστε να μπορούν να διαλέξω κομμάτια. :)
| |||
| |||
| Ok Παιδιά ... καλά έχω Τηλεφώνησα δύο τοπικές υπολογιστών, καταστήματα τοπικών = προσωπικού, αντί να επιλέξει το δρόμο μου μέσα από τα μεγάλα καταστήματα. Πρώτο κατάστημα έχει προσφορά £ 372,00 και θα "έθιμο οικοδομήσουν" μια αντικατάσταση Πύργο για μας .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 CPU 2GB RAM, 250 GB HDD Windows XP Home Dual Core Processor Windows XP (Vista Προφανώς και δεν είναι ιδανικό) Φόρτιση επιπλέον £ 30 για το Norton Anti Virus Δεύτερο κατάστημα, και πάλι θα "έθιμο οικοδομήσουν" μια αντικατάσταση Πύργο για μας για £ 339,00 Core 2 Duo HZ 1 GB Ram 250 GB σκληρό δίσκο DVD Rewriters Windows XP (και πάλι αυτό που συμβουλεύει και όχι Vista) Θα περιλαμβάνουν την καταπολέμηση του ιού του λογισμικού "Kasperski" που προφανώς είναι η δεύτερη καλύτερη αντι λογισμικό ιών. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι σύγχυση για μένα. Μήπως θα έρθει αυτόματα με το Microsoft Word / Office; Είναι για οικιακή χρήση. Χρησιμοποιούμε τα λογιστικά φύλλα πάνω του, γράφοντας επιστολές, τα παιδιά το χρησιμοποιούν για τα μέσα ενημέρωσης, γεγονός για το YouTube βίντεο, φωτογραφίες, διαδίκτυο. Δεν ενδιαφέρονται για την τηλεόραση, αλλά το βίντεο θα ήταν χρήσιμη. Το σημερινό PC έχει 250GB, αλλά αυτό είναι μάλλον πάρα πολύ για μας έτσι κι αλλιώς. Προϋπολογισμός ..... περίπου £ 350-500 .... αν havent ιδέα τι είναι το ιδανικό. Θέλω κάτι που να λειτουργεί! |
|
| |||
| |||
| Ορισμένα σημεία? Το δεύτερο spec λείπει η CPU αριθμό μοντέλου, το οποίο είναι σημαντικό για να πούμε την ταχύτητα. Γραφείο λογισμικού δεν είναι συνήθως και είναι πολύ ακριβή. Να μην πληρώσει £ 30 για το Norton Anti-Virus, είναι χάλια και ιών διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο. |
|
| |||
| |||
| Επίσης ..... spec η πρώτη είναι πολύ ξεπερασμένη .... αυτό είναι το είδος του μηχανήματος που θα ήταν γύρω στο σημερινό 2 χρόνια πριν. Πείτε μας τι το μηχάνημα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και για το μέγιστο προϋπολογισμό και μπορούμε να βρούμε κάτι κατάλληλο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
.......................... Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Το δεύτερο spec (μόλις τηλεφώνησε ο τύπος) είναι CPU E4600 + Thanx για τις πληροφορίες για Anti Virus! Γιατί το λογισμικό γραφείου ακριβό; Σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται αυτό; Είναι όλα πολύ συγκεχυμένη, αλλά πρέπει να πω, με την επίσκεψη αυτή τη θαυμάσια αυτή η ιστοσελίδα τελευταία εβδομάδα, έχω μάθει πολλά |
|
| |||
| |||
| Χάρη Dave ..... Έχασα ότι |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ως οδηγός αυτής της Acer είναι διαθέσιμο σε ebuyer.com και δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα spec μηχανές σας δημοσιεύτηκε, αλλά είναι πολύ πιο φθηνή επίσης. Επίσης έχει Vista και δεν υπάρχει λόγος να μην τρέχει Vista αυτές τις ημέρες. http://www.ebuyer.com/product/143130 |