manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

AMD Anthlon 64 "V" Pentium

Reply

Thread Tools
Old 4. studeni 2008, 04:38
Member Group

Default AMD Anthlon 64 "V" Pentium

Hia ukućani

Mi smo dobivanje zamjenskog tornja za naše računalo.

Mi se nadamo Pentium, ali naše lokalno računalo dućan savjetuje AMD Anthlon 64.

JA luka jedan trag što znači bilo koju od ove, ali je bolji od AMD Anthlon Pentium?
Old 4. studenog 2008, 05:38
Donatorska Grupa

Ja bi ozbiljno comsider pronalaženje novog dobavljača, kao njihov savjet nije ispravna.

Recite nam što proračun i stroj će se koristiti za i možemo vam dati detaljnije savjete.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 4. studenog 2008, 06:41
Administrator Group

Uzmite ih citirati li pravilno s punim spec. sustava i pošta Internet ovdje kako bismo mogli pokupiti ga na komadiće. :)

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. studenog 2008, 06:59
Member Group

Ok momački ... dobro sam telefonom dvije lokalne računalne dućani, lokalni = osobne, a ne uzeti moj put kroz velika dućana.

Prva trgovina ima ponuda 372,00 £ i da će "Custom Build" zamjenskog tornja za nas ....
AMD Anthlon 4600 64
4600 x 2 CPU
2GB Ram, 250 GB HDD
Windows XP Home
Dual Core Processor
Windows XP (Očigledno Vista nije idealno)
Punjenje dodatni 30 £ za Norton Anti Virus

Druga radionica, opet će se "graditi običaj" zamjenskog tornja za nas za £ 339,00
Core 2 Duo HZ
1 GB Ram
250 GB tvrdi disk
DVD Rewriters
Windows XP (opet oni savjetovati ovo nego Vista)
Će uključivati Anti virus softver "Kasperski" koja navodno je drugi najbolji protu-virus softver.

Svi ovi brojevi su zbunjujuće za mene. Da li oni automatski dolaze s Microsoft Worda / Office?

To je za kućnu upotrebu. Mi koristimo tablice na nju, upisivanjem slova, dječji koristiti za medije, pa je za YouTube videa, fotografije, internet. Ne interesuje TV video ali bi bilo korisno. Naš trenutni PC ima 250GB, ali to je vjerojatno previše za nas anyway. Proračun ..... oko £ 350-500 .... iako luka jedan trag što je idealno.

JA pravedan ištanje nešto što radi!
Old 4. studenog 2008, 07:05
Administrator Group

Neki bodova; drugi spec. nedostaje CPU broj modela, što je važno reći da se na brzinu. Office softver nije uključen i obično je vrlo skupo. Nemoj platiti £ 30 za Sjever protu-virus, to je sranje i anti-virus je dostupan besplatno na internetu.
Old 4. studenog 2008, 07:13
Donatorska Grupa

Također ..... prvi spec je vrlo zastario .... ovo je tip stroja koji bi bio trenutni oko 2 godine.

Recite nam što stroj će se koristiti i za vaš maksimalni proračun i možemo naći nešto prikladno.
Old 4. studenog 2008, 07:15
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Također ..... prvi spec je vrlo zastario .... ovo je tip stroja koji bi bio trenutni oko 2 godine.

Recite nam što stroj će se koristiti i za vaš maksimalni proračun i možemo naći nešto prikladno.

..........................

Quote:
To je za kućnu upotrebu. Mi koristimo tablice na nju, upisivanjem slova, dječji koristiti za medije, pa je za YouTube videa, fotografije, internet. Ne interesuje TV video ali bi bilo korisno. Naš trenutni PC ima 250GB, ali to je vjerojatno previše za nas anyway. Proračun ..... oko £ 350-500 .... iako luka jedan trag što je idealno.
Old 4. studenog 2008, 07:16
Member Group

Drugi spec. (imam samo telefonom Gvido) je CPU E4600

+ Thanx za info o Anti Virus!

Zašto je uredski softver skupo? Sigurno većina ljudi treba?

To je sve vrlo zbunjujuće, ali ja moram reći, ako posjetite ovaj prekrasni website ovaj prošli tjedan, naučila sam puno
Old 4. studenog 2008, 07:17
Donatorska Grupa

Dave Hvala ..... Propustila sam taj
Old 4. studenog 2008, 07:19
Administrator Group

Pa kao vodič ovaj Acer je dostupan i na ebuyer.com nije samo spec. bolje od vas posted strojeva, ali je mnogo jeftiniji as well. Također ima Vista i nema nikakvog razloga da se ne trčanje Vidik ovih dana. http://www.ebuyer.com/product/143130
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. veljača 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "ili njegovih zavisnosti nije ispravno registrirana: af ashprice01 Općenito Software Chat 1 19. studeni 2008 08:01
Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. ashmehta Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 17. lipnja 2008 02:56
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.