![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| HIA folks We are getting a helyettesítés Tower a számítógépünk. Azt remélte, a Pentium, de a helyi számítástechnikai boltban tanácsolja AMD Anthlon 64. I havent a nyom, amit az ilyen eszközök, de jobb, mint az AMD Anthlon Pentium? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én komolyan comsider találjanak új beszállító, mivel tanácsadás nem megfelelő.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérni őket, hogy ha idézettel megfelelően a teljes rendszernek spec és post it here, így jöhet a darabot. :)
| |||
| |||
| Ok fiúk ... Én is telefonált két helyi számítógép boltok, helyi = személyes, nem pedig Pick utamból a nagy áruházak. Az első üzlet ajánlatot 372,00 £, és "custom build" a helyettesítés Tower ránk .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 CPU 2GB Ram, 250 GB HDD Windows XP Home Dual Core processzor Windows XP (Vista Nyilván nem ideális) Töltés plusz 30 £ a Norton Anti Virus Második bolt, majd újra "custom build" a helyettesítés Tower számunkra for £ 339,00 Core 2 Duo HZ 1 GB Ram 250 GB-os merevlemez DVD Rewriters Windows XP (megint azok tanácsot e helyett Vista) Tartalmazni fogja Anti-vírus szoftver "Kasperski", amely látszólag a második legjobb anti-vírus szoftvert. Mindezek a számok zavaros nekem. Vajon automatikusan a Microsoft Word / Office? Az otthoni használatra. Használjuk, a táblázatkezelés, a gépelés leveleket, a gyerekek használni a médiát, hogy a YouTube videók, képek, internet. Nem érdekel a tévé, de a videó hasznos lenne. A jelenlegi számítógép 250GB, de ez talán túl sok minket. Költségvetés ..... kb 350-500 .... bár havent a clue what's ideális. Én csak szeretnék valamit, ami működik! |
|
| |||
| |||
| Néhány pontban a második spec hiányzik a CPU modell számát, ami fontos, hogy mondja meg a sebességet. Office szoftver általában nem szerepel, és nagyon drága. Nem fizetnek a 30 £ Norton Anti-Virus, hogy szar és az anti-vírus elérhető ingyenes online. |
|
| |||
| |||
| Szintén ..... Az első spec nagyon elavult .... Ez az a gép, hogy az lett volna a jelenlegi körülbelül 2 évvel ezelőtt. Mondd el, amit a gép kell használni, és a legnagyobb költségvetési és meg tudjuk találni a kedvére valót. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
.......................... Idézet:
|
|
| |||
| |||
| A második spec (Most telefonált a srác) a CPU E4600 + Thanx for the info on Anti Virus! Miért irodai szoftverek drágák? Hiszen a legtöbb embernek szüksége van erre? Ez mind nagyon zavaró, de el kell mondanom, hogy látogatják ezt a csodálatos honlapján ezt a múlt héten, én tanultam sokat |
|
| |||
| |||
| Köszönet Dave ..... Ezt nem értettem |
|
| |||
| |||
| Valamint ezen útmutató Acer elérhető a ebuyer.com, és nem csak egy spec jobb, mint a gépek hirdették meg, de sokkal olcsóbb is. Azt is Vista és semmi sem indokolja, hogy nem fut Vista ezekben a napokban. http://www.ebuyer.com/product/143130 |