![]() |
|
| |||
| |||
| Hia חברים אנחנו מקבלים תחליף מגדל עבור המחשב שלנו. אנו תקווה עבור פנטיום, אך המחשב המקומי חנות מייעצת AMD Anthlon 64. אני havent מושג מה כל זה אומר, אבל הוא טוב יותר מאשר AMD Anthlon פנטיום? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי comsider קשה למצוא ספקים חדשים, כמו את העצה אינו נכון.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קבל אותם לצטט אותך כראוי עם מערכת מלאה spec ולהפקיד את זה כאן ולכן אנחנו יכולים לקחת אותו לחתיכות. :)
| |||
| |||
| בסדר חבר 'ה ... ובכן יש לי שני phoned המחשב המקומי חנויות מקומיות = אישי, ולא לבחור את דרכי דרך חנויות גדולות. החנות הראשונה יש הצעה של £ 372.00 ויהיה "Custom לבנות" תחליף מגדל לנו .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 CPU ראם 2GB, 250 GB HDD Windows XP Home מעבד Dual Core Windows XP (כנראה Vista לא אידיאלי) חיוב נוסף £ 30 עבור Norton Anti Virus החנות השנייה, שוב "Custom לבנות" תחליף מגדל לנו עבור £ 339.00 Core 2 Duo הרץ 1 GB ראם 250 GB כונן קשיח ה-DVD Rewriters Windows XP (שוב, הם מציעים את זה ולא Vista) תכלול תוכנת אנטי וירוס "Kasperski" אשר ככל הנראה הוא השני הכי טוב תוכנת אנטי וירוס. כל אלו הינם מבלבלים לי. האם הם מגיעים אוטומטית עם Microsoft Word / משרד? זה עבור שימוש הביתה. אנחנו משתמשים בו על גיליונות אלקטרוניים, כתיבת מכתבים, את הילדים להשתמש בה עבור התקשורת, עבור ביצוע YouTube קטעי וידאו, תמונות, אינטרנט. לא מעוניין טלוויזיה ווידאו אבל יהיה שימושי. המחשב הנוכחי שלנו יש 250GB אבל זה כנראה יותר מדי בשבילנו, בכל מקרה. תקציב ..... £ סביב 350-500 .... למרות havent מושג מה אידיאלי. אני רק רוצה משהו זה עובד! |
|
| |||
| |||
| כמה נקודות; השני spec חסר מעבד את מספר הדגם, וזה חשוב להגיד את המהירות. משרד התוכנה אינה כלולה בדרך כלל, והוא מאוד יקר. אל תשימי £ 30 עבור Norton אנטי וירוס, זה שטויות ואנטי וירוס זמין חינם באינטרנט. |
|
| |||
| |||
| כמו כן ..... הראשון spec מאוד לא מעודכנת .... זהו סוג של מכונת כי היה הנוכחית סביב 2 שנים. ספר לנו מה היא מכונת לשמש שלך ואת התקציב המקסימלי ואנחנו יכולים למצוא משהו מתאים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
.......................... ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| Spec השנייה (יש לי רק phoned הבחור) הוא מעבד E4600 + Thanx עבור מידע על תוכנת האנטי וירוס! מדוע תוכנת Office יקר? בוודאי רוב האנשים צריכים את זה? כל זה מאוד מבלבל, אבל אני חייב לומר, על ידי ביקור זה נפלא אתר זה השבוע האחרון, יש לי הרבה למדו |
|
| |||
| |||
| תודה דייב ..... פספסתי את זה |
|
| |||
| |||
| ובכן כמדריך Acer זו זמינה ב ebuyer.com ולא רק טוב יותר מאשר את spec מכונות נשלח לך אבל הוא גם הרבה יותר זול. כמו כן הוא Vista ואין כל סיבה שלא להפעיל Vista בימים אלה. http://www.ebuyer.com/product/143130 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |