![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hia žmonės Mes gauname pakeitimas bokštas mūsų kompiuteryje. Mes tikėjosi, Pentium, bet mūsų vietinių kompiuterinių parduotuvė pataria AMD Anthlon 64. I havent a clue ką nors tai reiškia, bet AMD Anthlon geriau nei Pentium? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš rimtai comsider ieškant naujų tiekėjų, nes jų patarimai yra neteisingas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaukite juos pacituoti jums tinkamai su visa sistema spec ir po to čia, kad galėtume pasiimti jį į gabalus. :)
| |||
| |||
| Ok guys ... ir aš skambinau du vietinio kompiuterių parduotuvėse, vietos = asmens, o ne pasirinkti savo kelią per didelių parduotuvių. Pirmoji parduotuvė buvo apie £ 372,00 siūlyti ir bus "custom statyti" pakeitimas bokštas mums .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 CPU 2GB RAM, 250 GB HDD Windows XP Home Dual Core Processor "Windows XP" (Matyt Vista nėra idealus) Baterijos extra £ 30 Norton Anti-Virus Antra parduotuvė, vėl bus "custom statyti" pakeitimas bokštas mums už £ 339,00 Intel Core 2 Duo HZ 1 GB RAM 250 GB Standžiojo disko DVD Rewriters "Windows XP" (vėl jie pataria tai, o ne Vista) Apims antivirusinę programinę įrangą "Kasperski", kuri akivaizdžiai yra antra geriausiai antivirusinę programinę įrangą. Visi šie skaičiai yra klaidinantys man. Ar jie automatiškai ateina su Microsoft Word / Office? Jis skirtas naudoti namuose. Mes naudojame skaičiuoklės apie tai, rašyti raides, vaikai ją naudoti žiniasklaidos, making videos for YouTube, nuotraukos, internetas. Nėra suinteresuotos televizija, bet vaizdo būtų naudinga. Mūsų dabartiniai PC yra 250GB, bet tai tikriausiai per daug mums vistiek. Biudžetas ..... apie 350-500 Lt .... nors havent a clue what's idealus. Aš tiesiog noriu ko nors, kad darbai! |
|
| |||
| |||
| Kai kurie klausimai, antrasis Spec trūksta procesoriaus modelio numerį, kuris yra svarbu pasakyti greičiu. Biuro programinė įranga paprastai nėra įtraukiamos ir yra labai brangūs. Nekreipkite £ 30 už Norton Anti-virus, jis yra šūdas ir anti-virus yra nemokami. |
|
| |||
| |||
| Pat ..... pirmasis spec yra labai pasenęs .... tai tipo įrenginį, kad būtų buvę dabartinis maždaug 2 metų senumo. Pasakykite mums, ką mašina turi būti naudojama ir maksimalų biudžetą, ir mes galime rasti kažką tinkamo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
.......................... Citata:
|
|
| |||
| |||
| Antra Spec (aš ką tik skambinau vaikinas) yra CPU E4600 + Thanx for apie Anti-Virus info! Kodėl biuro programinė įranga brangu? Žinoma, dauguma žmonių turi tai? Viskas labai paini, bet turiu pasakyti, apsilankę šios nuostabios svetainėje praeitą savaitę, aš jau išmoko daug |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ..... Spóźniłem kad |
|
| |||
| |||
| Taip pat šis vadovas Acer rasite ebuyer.com ir ne tik geriau nei spec mašinos jums išsiųstas, bet yra daug pigiau, taip pat. Ji taip pat turi Vista ir nėra jokių priežasčių negali vykdyti Vista šių dienų. http://www.ebuyer.com/product/143130 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af | ashprice01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |