mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

AMD Anthlon 64 "V" Pentium

Reply

Thread Tools
Old Novembris 4, 2008, 04:38
Loceklis

Default AMD Anthlon 64 "V" Pentium

Hia folks

Mēs kļūst Nomaiņa Tower mūsu datoram.

Mēs cerējām uz Pentium, bet mūsu vietējo datoru veikals iesaka AMD Anthlon 64.

I havent jausmas, par ko kādu tas nozīmē, bet AMD Anthlon labāks par Pentium?
Old Novembris 4, 2008, 05:38
Donors Group

Es nopietni comsider atrast jaunu piegādātāju, kā to padomu, nav pareizs.

Pastāsti mums savu budžetu un kāda mašīna tiks izmantota un ko mēs varam sniegt jums sīkāku konsultācijas.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 4, 2008, 06:41
Administrator Group

Panākt, lai citējot jūs pareizi ar pilnu sistēmas spec un pēc tam šeit, lai mēs varētu paņemt to gabaliem. :)

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 4, 2008, 06:59
Loceklis

Ok guys ... arī man piezvanīja divām vietējām datoru veikali, vietējās = personas, nevis paņemt manu ceļu cauri lielo veikalu.

Pirmais veikals ir piedāvājums £ 372,00 un "custom build" Aizvietošana Tower mums ....
AMD Anthlon 4.600 64
4600 x 2 CPU
2GB Ram, 250 GB HDD
Windows XP Home
Dual Core Processor
Windows XP (Acīmredzot Vista nav ideāls)
Iekasējot papildu £ 30 par Norton Anti Virus

Otrais veikals, atkal būs "custom build" Aizvietošana tornis mums £ 339,00
Core 2 Duo HZ
1 GB Ram
250 GB Cietais disks
DVD Rewriters
Windows XP (atkal tie ieteikt šo nevis Vista)
Ietvers Anti virus software "Kasperski", kas acīmredzot ir otrais labākais anti virus software.

Visi šie skaitļi ir mulsinoši man. Vai tie automātiski kopā ar Microsoft Word / Office?

Tas mājas lietošanai. Mēs izmantojam izklājlapas par to, rakstīt vēstules, bērnus izmantot to plašsaziņas līdzekļos, veidojot video uz YouTube, fotogrāfijas, internets. Neinteresē TV, bet video būtu noderīga. Mūsu pašreizējie PC ir 250GB, bet tas, iespējams, ir pārāk daudz mums anyway. Budget ..... apmēram £ 350-500 .... gan havent jausmas, par ko ir ideāls.

Es tikai vēlos kaut ko, kas darbojas!
Old Novembris 4, 2008, 07:05
Administrator Group

Dažus punktus, otrais spec trūkst CPU modeļa numuru, kas ir svarīgi pateikt ātrumu. Biroja programmatūra nav parasti un tas ir ļoti dārgi. Nav maksāt £ 30 par Norton anti-virus, tas ir crap un anti-vīrusu ir pieejams bezmaksas.
Old Novembris 4, 2008, 07:13
Donors Group

Arī ..... Pirmā spec ir ļoti novecojis .... tas ir tipa mašīnas, kas būtu pašreizējais apmēram 2 gadus atpakaļ.

Pastāsti mums, ko mašīna tiek izmantota un maksimālo budžetu, un mēs varam atrast kaut ko piemērotu.
Old Novembris 4, 2008, 07:15
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Arī ..... Pirmā spec ir ļoti novecojis .... tas ir tipa mašīnas, kas būtu pašreizējais apmēram 2 gadus atpakaļ.

Pastāsti mums, ko mašīna tiek izmantota un maksimālo budžetu, un mēs varam atrast kaut ko piemērotu.

..........................

Quote:
Tas mājas lietošanai. Mēs izmantojam izklājlapas par to, rakstīt vēstules, bērnus izmantot to plašsaziņas līdzekļos, veidojot video uz YouTube, fotogrāfijas, internets. Neinteresē TV, bet video būtu noderīga. Mūsu pašreizējie PC ir 250GB, bet tas, iespējams, ir pārāk daudz mums anyway. Budget ..... apmēram £ 350-500 .... gan havent jausmas, par ko ir ideāls.
Old Novembris 4, 2008, 07:16
Loceklis

Otrais spec (man tikko piezvanīja puisis) ir CPU E4600

+ Thanx par info par Anti Virus!

Kāpēc ir biroja programmatūras dārga? Protams lielākā daļa cilvēku ir nepieciešams šis?

Tas viss ir ļoti mulsinoši, bet man jāsaka, apmeklējot šo brīnišķīgo Kisas pagājušajā nedēļā, man ir iemācījušies daudz
Old Novembris 4, 2008, 07:17
Donors Group

Thanks Dave ..... Es nokavēju, ka
Old Novembris 4, 2008, 07:19
Administrator Group

Arī ceļvedis tas Acer ir pieejama ebuyer.com un ir ne tikai labāk spec nekā mašīnas jums norīkoto taču ir daudz lētāk, kā labi. Tā arī ir Vista un nav iemeslu, lai palaistu Vista šajās dienās. http://www.ebuyer.com/product/143130
Reply

Register

Bookmarks