![]() |
|
| |||
| |||
| Hia folks Mēs kļūst Nomaiņa Tower mūsu datoram. Mēs cerējām uz Pentium, bet mūsu vietējo datoru veikals iesaka AMD Anthlon 64. I havent jausmas, par ko kādu tas nozīmē, bet AMD Anthlon labāks par Pentium? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nopietni comsider atrast jaunu piegādātāju, kā to padomu, nav pareizs.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panākt, lai citējot jūs pareizi ar pilnu sistēmas spec un pēc tam šeit, lai mēs varētu paņemt to gabaliem. :)
| |||
| |||
| Ok guys ... arī man piezvanīja divām vietējām datoru veikali, vietējās = personas, nevis paņemt manu ceļu cauri lielo veikalu. Pirmais veikals ir piedāvājums £ 372,00 un "custom build" Aizvietošana Tower mums .... AMD Anthlon 4.600 64 4600 x 2 CPU 2GB Ram, 250 GB HDD Windows XP Home Dual Core Processor Windows XP (Acīmredzot Vista nav ideāls) Iekasējot papildu £ 30 par Norton Anti Virus Otrais veikals, atkal būs "custom build" Aizvietošana tornis mums £ 339,00 Core 2 Duo HZ 1 GB Ram 250 GB Cietais disks DVD Rewriters Windows XP (atkal tie ieteikt šo nevis Vista) Ietvers Anti virus software "Kasperski", kas acīmredzot ir otrais labākais anti virus software. Visi šie skaitļi ir mulsinoši man. Vai tie automātiski kopā ar Microsoft Word / Office? Tas mājas lietošanai. Mēs izmantojam izklājlapas par to, rakstīt vēstules, bērnus izmantot to plašsaziņas līdzekļos, veidojot video uz YouTube, fotogrāfijas, internets. Neinteresē TV, bet video būtu noderīga. Mūsu pašreizējie PC ir 250GB, bet tas, iespējams, ir pārāk daudz mums anyway. Budget ..... apmēram £ 350-500 .... gan havent jausmas, par ko ir ideāls. Es tikai vēlos kaut ko, kas darbojas! |
|
| |||
| |||
| Dažus punktus, otrais spec trūkst CPU modeļa numuru, kas ir svarīgi pateikt ātrumu. Biroja programmatūra nav parasti un tas ir ļoti dārgi. Nav maksāt £ 30 par Norton anti-virus, tas ir crap un anti-vīrusu ir pieejams bezmaksas. |
|
| |||
| |||
| Arī ..... Pirmā spec ir ļoti novecojis .... tas ir tipa mašīnas, kas būtu pašreizējais apmēram 2 gadus atpakaļ. Pastāsti mums, ko mašīna tiek izmantota un maksimālo budžetu, un mēs varam atrast kaut ko piemērotu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
.......................... Quote:
|
|
| |||
| |||
| Otrais spec (man tikko piezvanīja puisis) ir CPU E4600 + Thanx par info par Anti Virus! Kāpēc ir biroja programmatūras dārga? Protams lielākā daļa cilvēku ir nepieciešams šis? Tas viss ir ļoti mulsinoši, bet man jāsaka, apmeklējot šo brīnišķīgo Kisas pagājušajā nedēļā, man ir iemācījušies daudz |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ..... Es nokavēju, ka |
|
| |||
| |||
| Arī ceļvedis tas Acer ir pieejama ebuyer.com un ir ne tikai labāk spec nekā mašīnas jums norīkoto taču ir daudz lētāk, kā labi. Tā arī ir Vista un nav iemeslu, lai palaistu Vista šajās dienās. http://www.ebuyer.com/product/143130 |
![]() |
|
| Bookmarks |