![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиа хоусефолд Ми смо добијање резервног торња за наше рачунар. Ми се надамо Пентиум, али наше локално рачунар дућан саветује АМД Антхлон 64. ЈА лука један траг што значи било коју од ове, али је бољи од АМД Антхлон Пентиум? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја би озбиљно цомсидер проналажење новог добављача, као њихов савет није исправна.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Узмите их цитирати ли правилно са пуним спец система и фаст то овде како бисмо могли покупити га на комадиће. :)
| |||
| |||
| Ок момачки ... добро сам телефоном две локалне рачунарске дућани, локални = личне, а не узети мој пут кроз велика дистрибутера. Прва трговина има понуда 372,00 £ и да ће "прилагођени Буилд" резервног торња за нас .... АМД Антхлон 4600 64 4600 кс 2 ЦПУ 2ГБ Рам, 250 ГБ ХДД Уиндоус КСП Хоме Дуал Цоре Процессор Уиндоус КСП (Очигледно Виста није идеално) Пуњење додатни 30 £ за Нортон Анти Вирус Друга радионица, опет ће се "градити обичај" резервног торња за нас за £ 339.00 Цоре 2 Дуо ХЗ 1 ГБ Рам 250 ГБ хард диск ДВД Реуритерс Уиндоус КСП (опет они саветовати ово него Виста) Ће укључивати Анти вирус софтвер "Касперски" која наводно је други најбољи проту-вирус софтвер. Сви ови бројеви су збуњујуће за мене. Да ли они аутоматски долазе са Мицрософт Уорда / Оффице? То је за кућну употребу. Ми користимо табеле на њу, уписивањем слова, дјечји користити за медије, па је за ЫоуТубе видеа, фотографије, интернет. Не интересује ТВ видео али би било корисно. Наш тренутни ПЦ има 250ГБ, али то је вероватно превише за нас Аныуаы. Буџет ..... око £ 350-500 .... иако лука један траг што је идеално. ЈА праведан оскудица нешто што ради! |
|
| |||
| |||
| Неки бодова; други спец недостаје ЦПУ број модела, што је важно рећи да се на брзину. Оффице софтвер није укључен и обично је врло скупо. Немој да плате £ 30 за Нортон проту-вирус, то је срање и анти-вирус је доступан бесплатно на интернету. |
|
| |||
| |||
| Такође ..... први спец је врло застарео .... ово је тип машине који би био тренутни око 2 године. Реците нам шта машина ће се користити и за ваш максималан буџет и можемо наћи нешто прикладно. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
.......................... Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Други спец (имам само телефоном тип) је ЦПУ Е4600 + Тханкс за инфо о Анти Вирус! Зашто је канцеларијски софтвер скупо? Сигурно већина људи треба? То је све врло збуњујуће, али ја морам рећи, ако посетите овај прекрасни уебсите овај прошли викенд, научила сам пуно |
|
| |||
| |||
| Даве Хвала ..... Пропустила сам тај |
|
| |||
| |||
| Па као водич овај Ацер је доступан и на ебуыер.цом није само спец боље од вас постед машина, али је много јефтинији ас уелл. Такође има Виста и нема никаквог разлога да се не трчање Видик ових дана. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/143130 |