![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hia millet
Biz bilgisayar için Değiştirme Kulesi alıyorsanız. Biz Pentium için, ama umut yerel bilgisayar mağazasında Anthlon 64 AMD önerir. Ne bu demektir, ama AMD Anthlon bir ipucu havent Pentium daha iyi? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Olarak tavsiye doğru değil ben ciddi bir yeni tedarikçi bulma, comsider olacak.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yakalayın düzgün bir sistem özel size teklif ve burada bu yüzden parçalara alabilirsiniz gönderebilir. :)
|
|||
|
|||
|
Tamam Beyler ... iyi iki yerel bilgisayar mağazasından, telefon var, yerel yerine büyük mağazalar ile benim yol almak =, kişisel.
Ilk alışveriş ve £ 372,00 bir teklif var olacaktır "özel" bize .... için Değiştirme Kulesi inşa AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 işlemci 2GB Ram, 250 GB HDD Windows XP Home Çift Çekirdekli İşlemci Windows XP (Anlaşılan Vista) ideal olanı değil An extra £ 30 Norton Anti Virus için Şarj İkinci dükkan, tekrar olacaktır "özel" bizim için 339.00 £ için Değiştirme Kulesi inşa Core 2 Duo HZ 1 GB Ram 250 GB Sabit sürücü DVD Rewriters Windows XP (yine de bu oldukça Vista hariç) tavsiye "Kasperski" ve görünüşe göre ikinci en iyi anti virüs yazılımıdır Anti virüs yazılımı içerir. Bütün bu sayılar bana kafa karıştırıcı bulunmaktadır. Otomatik olarak Microsoft Word ile gelen musunuz / Ofis? Bu ev kullanımı için. Bunu üzerine, mektup yazarak, çocukların medya için kullanmak YouTube, fotoğraf, internet video yapma elektronik tablolar kullanın. Bir TV ile ilgilenen ama Video yararlı olacaktır. Mevcut bilgisayar 250GB var ama bu belki çok fazla bizim için zaten bir. Bütçe ..... yaklaşık 350-500 YTL .... Ancak ne idealdir bir ipucu havent. Ben sadece bir şey istiyorum çalışıyor! |
|
|
|||
|
|||
|
Bazı noktaları; ikinci özel olan hızlı söylemek için önemlidir CPU model numarasını, eksik. Ofis yazılımları normal ve çok pahalı bir yer değildir. Norton Anti için 30 YTL ödeme yap-virüs, bu saçmalık olduğunu ve anti-virüs ücretsiz çevrimiçi kullanılabilir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ayrıca ..... ilk özel çok güncel .... Bu makinenin ondan 2 yıl önce etrafında mevcut yapacağı türüdür.
Ne makine ve maksimum bütçeniz için uygun bir şey bulabilirsiniz kullanılmak üzere bize söyle. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
.......................... Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
İkinci Spec (Sadece) adam telefon var İşlemci E4600 ise
+ Anti Virüs hakkında bilgi için dan! Neden ofis yazılım pahalı? Şüphesiz insanların çoğu buna ihtiyacınız var? Her şey çok kafa karıştırıcı, ama diyebilirim ki, bu harika bir ziyaret var geçen hafta sitesi, ben öğrendim çok şey var
|
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler Dave ..... Ben kaçırdım bu
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu Acer ebuyer.com bulunur ve daha makineleri ama çok da ucuz ilan sadece daha iyi bir özel bir kılavuz olarak. Ayrıca ve Vista vardır Vista bu gün çalıştırmak için hiç bir sebep. http://www.ebuyer.com/product/143130
|