![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hia люди Ми отримуємо Заміна вежі на своєму комп'ютері. Ми сподівалися на Pentium, але наш місцевий комп'ютерний магазин радить AMD Anthlon 64. Я гавань невтямки, що будь-який з цього кошти, але AMD Anthlon краще, ніж Pentium? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б серйозним comsider пошуку нових постачальників, так як їх поради не є правильним.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати їх процитувати, що ви правильно з повною специфікації системи та розмістити його тут, так що ми можемо забрати його на шматки. :)
| |||
| |||
| Ок хлопці ... а я дзвонила два місцевих комп'ютерних магазинів, місцевої = особиста, а не підібрати собі дорогу у великі магазини. Перший магазин пропонує 372,00 фунтів стерлінгів і буде "Custom Build" Заміна вежа для нас .... AMD Anthlon 4600 64 4600 x 2 процесорів 2GB RAM, 250 Гб HDD Windows XP Home Двоядерний процесор Windows XP (мабуть Vista не ідеальна) Зарядки додаткових £ 30 для Нортона Антивірус Касперського Другий магазин, знову буде "Custom Build" Заміна вежі для нас £ 339.00 Core 2 Duo HZ 1 GB Ram 250 GB Hard Drive DVD рераейтеров Windows XP (знову-таки вони радять цього, а не Vista) Чи буде включати Anti Virus Software "Касперського", яке мабуть, друге краще програмне анти-вірус. Всі ці цифри викликають подив зі мною. Вони автоматично вступлять з Microsoft Word / Office? Це для домашнього використання. Ми використовуємо таблиці на ньому, введення літер, діти використовують його для засобів масової інформації, що робить відео на YouTube, фотографії, інтернет. Чи не зацікавлені в ТБ-відео, але були б корисні. Наші нинішні ПК 250GB але це, ймовірно, дуже багато для нас у будь-якому випадку. Бюджет ..... 350-500 фунтів стерлінгів .... хоча гавань поняття, що таке ідеальне. Я просто хочу щось працює!! |
|
| |||
| |||
| Деякі моменти, а другий специфікація відсутній номер моделі процесорів, що дуже важливо, щоб повідомити швидкість. Управління програмним забезпеченням як правило, не включений і коштує дуже дорого. Не платите за £ 30 Нортон анти-вірус, це лайно і анти-вірус доступна безкоштовно в Інтернеті. |
|
| |||
| |||
| Також ..... перший Spec дуже застарілий .... Саме цей тип машин, які були б поточні близько 2 років тому. Розкажіть нам, що машина буде використовуватися і для максимального бюджет, і ми можемо знайти щось підходяще. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
.......................... Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Друга специфікація (я тільки що зателефонував хлопець) є процесор E4600 + Thanx за інформацію про антивірус Касперського! Чому офісне програмне забезпечення дорого? Звичайно, більшості людей це потрібно? Це все дуже заплутано, але я повинен сказати, відвідавши цю чудову Сайт минулого тижня, я багато чому навчився |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave ..... Я пропустив що |
|
| |||
| |||
| Також керівництво цієї Acer доступна на ebuyer.com і є не тільки кращим Spec, ніж машини вас в курсі, але набагато дешевше, а. Вона також має Vista і немає ніяких причин не запускати Vista в ці дні. http://www.ebuyer.com/product/143130 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Застосування | 4 | 23 лютого 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "або залежних від нього неправильно зареєстрований: AF | ashprice01 | General Software чат | 1 | 19 листопада 2008 08:01 |
| Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. | ashmehta | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 17 червня 2008 02:56 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |