![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. процесор инсталиран в ASUS M3A78-EM дънни платки. Аз прилагат Арктика сребро 5 до центъра на процесора топлина разстилачка на посоки от техния уебсайт. това, което съм забелязал, понякога е в зависимост от Пробе 2 програмата, която дойде с борда, изчезнал по време на процесора ще понякога е 40 до 41 градуса C. Тогава друг път ще е 47 или 48. Имам провери стая време и са сигурни, че те са едни и същи. Това ли е нормално по време горят в периода на Artic Силвър 5? както и други компоненти, или това е хубав много просто нормална като цяло? Аз не съм някоя unusally достигна високи време, но пра скитащи за възходи и падения предимно. Благодаря за всеки вход! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал, че диапазона е това, което вие искате да между бездейства и натоварени, мисля, че може би искате да стартирате процеса на монитора и да видим какво наистина е натоварване. Не съм виждал толкова много вариации в равновесно състояние машина.
| |||
| |||
| Здравей, не е съвсем сигурен какво да кажеш с процеса на монитора? Благодарности! Точно сега, докато при товар, това е движение между 41 и 42 градуса C. |
|
| |||
| |||
| Задача Ръководител / процеси показва какво се използва пропорции на CPU време http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm или нещо подобно го на Microsoft операционни системи. |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз проверих задача ръководител и също, намерил програма, наречена процес монитор, който разказва изобилие пътя ми, ръководител LOL!. Аз забелязах, AOL, и ми Avast срещу вируса бяха двете сканиране имейл така, аз с увреждания, които участват в avast така, AOL може да се грижи за електронна поща, и че сам, сякаш са направили разлика. Аз ще гледам за неща, които могат да се изпълняват, които не са необходими. Благодаря много, за вашата помощ! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Решение CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 май 2009 г. 18:32 |
| Бавно Laggy YouTube HD за възпроизвеждане на 3GHz CPU | anthonyla65 | Мултимедия & Codecs | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| 98% CPU за ползване? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 април 2009 14:14 |
| Много странно CPU време | rbscooby | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 20 Юли 2008 година 14:48 |
| 55c най бездейства | pete21 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 5-и парламентарен Апр 2008 14:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |