![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. procesor nainstalován v ASUS M3A78-EM Motherboard. Jsem se Arctic stříbrné 5 do centra cpu tepla Zakladač na pokyny z jejich internetových stránek. Všiml jsem si, co je někdy v závislosti na Probe 2 program, který přišel s palubě, volnoběžné temps na cpu bude někdy být 40 až 41 stupňů C. pak jindy bude 47 nebo 48. Musím zkontrolovat místnosti temps a zajistil by byly stejné. Je to normální pálit v průběhu doby trvání Artic Silver 5? stejně jako další komponenty, nebo je to skoro stejně běžné obecně? I ještě nepodařilo dosáhnout vysoké unusally temps, ale jus bloudění o výkyvy nahoru i dolů většinou. Díky za jakýkoli vstup! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl, že rozsah je to, co bych si od volnoběhu a nahraje, myslím, že byste chtěli spustit proces sledovat a zjistit, jaké zatížení opravdu je. Jsem neviděl, že velká změna ve steady-state stroj.
| |||
| |||
| Ahoj, není si docela jist, co máte na mysli proces, který sleduje? Díky! právě teď, zatímco při zatížení, je to běh mezi 41 a 42 stupňů C. |
|
| |||
| |||
| Správci úloh / Procesy, ukazuje to, co je pomocí proporce cpu čas http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm nebo něco podobného, že na operačních systémech společnosti Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem úkol manažera a také nalezl program s názvem sledovat proces, který říká spoustu cestě mé, vedoucí lol!. Všiml jsem si, AOL a můj Avast proti viru byly obě skenování na e-mailu tak, že jsem zdravotně postižené části v avast tak, AOL může starat o poštu a že sám, zdá se, že jsem rozdíl. Budu se držet hledáme věci, které mohou být mimo provoz, které nejsou potřeba. Díky moc za vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozhodnutí CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 26. května 2009 18:32 |
| Pomalé Laggy Youtube HD přehrávání na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. duben 2009 14:55 |
| 98% CPU? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. dubna 2009 14:14 |
| Velmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 20. července 2008 14:48 |
| 55c při volnoběhu | pete21 | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 5. dubna 2008 14:08 |
| Thread Nástroje | |
| |