![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω την AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. μεταποιητή εγκατεστημένο στην ASUS M3A78-EM μητρική. Θα εφαρμοστεί Αρκτική ασήμι 5 στο κέντρο της cpu διαδίδων θερμότητας ανά κατεύθυνση από την ιστοσελίδα. αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι μερικές φορές ανάλογα με το πρόγραμμα Probe 2 που τέθηκε με το διοικητικό συμβούλιο, το χρόνο αδράνειας της CPU σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι 40 έως 41 βαθμούς C. άλλες φορές στη συνέχεια, θα είναι 47 ή 48. Έχω ελέγξει το δωμάτιο temps και φρόντισε να ήταν το ίδιο. Είναι αυτό το κάψετε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του ARTIC Silver 5; καθώς και άλλα συστατικά, ή, αυτό είναι λίγο πολύ λίγο κανονική γενικά; Δεν έχω φτάσει unusally υψηλό κάθε χρόνο, αλλά, για το jus περιπλάνηση σκαμπανεβάσματα πλείστον. Ευχαριστώ για κάθε είσοδο! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πει ότι το φάσμα είναι αυτό που ζητάτε get μεταξύ αδράνειας και φορτώνονται, πιστεύω ότι ίσως θέλετε να εκτελέσετε μια διαδικασία παρακολούθησης και να δούμε τι πραγματικά είναι το φορτίο. Δεν έχω δει ότι σε μια πολύ διακύμανση σταθερή μηχανή.
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν είναι σίγουρος τι εννοείτε με την παρακολούθηση της διαδικασίας; Ευχαριστώ! τώρα, ενώ είναι υπό φορτίο, είναι κινείται μεταξύ 41 και 42 βαθμούς C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / Processes δείχνει τι αναλογίες με τη χρήση της CPU χρόνο http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm ή κάτι σαν αυτό για λειτουργικά συστήματα της Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι υπεύθυνος διαχείρισης έργου και ελέγχονται επίσης, βρήκε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται διαδικασία παρακολούθησης που λέει άφθονο τρόπο πάνω μου, κεφάλι lol!. Παρατήρησα, AOL και μου Avast κατά του ιού ήταν τόσο σάρωσης το email αυτό, θα απενεργοποιηθεί το τμήμα του avast ναι, η AOL μπορεί να φροντίζει για το ταχυδρομείο και μόνο αυτό, φαίνεται να έχουν κάνει τη διαφορά. Θα κρατήσει ψάχνει για πράγματα που μπορεί να εκτελεί ότι δεν είναι απαραίτητοι. Ευχαριστώ πολύ, για τη βοήθειά σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απόφαση CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 26η Μαΐου 2009 18:32 |
| Αργή Laggy Youtube HD Playback σε 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Codecs | 2 | 18 Απρ 2009 14:55 |
| 98% χρήση της CPU; - P4 3GHz HT | PhilipM1 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Απρ 2009 14:14 |
| Πολύ παράξενο cpu temps | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 20 Ιουλ 2008 14:48 |
| 55C σε κατάσταση αδράνειας | pete21 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 5 Απρ 2008 14:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |