![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. procesor instaliran na ASUS M3A78-EM matičnoj ploči. JA primijeniti Arktički srebro 5 do centra CPU topline rasipač po smjerovima od svoje web stranice. ono što sam primjetio, je ponekad prema provjeru 2 program koji je došao sa odbor, u stanju mirovanja na temps CPU će ponekad biti 40 do 41 stupnjeva C. Tada drugi puta će biti 47 ili 48. Imam ček sobi temps a svakako su bili isti. Je li to normalna spali u toku perioda od arktički Silver 5? kao i drugih komponenti ili, ovo je ljepušan velik dio pravedan normalan uopće? Imam ne postigne bilo koje visoke unusally temps ali, JUS nedoumici oko prozora i padova uglavnom. Hvala za bilo koji ulaz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio je reći da je domet što bih dobiti između miruje i učitava, mislim možda željeli pokrenuti proces praćenja i vidjeti što se stvarno opterećenja. Ja sam ne vidi da puno varijacija u stalni stanja stroja.
| |||
| |||
| Bok, ne sasvim sigurni što znače proces po monitoru? Hvala! Upravo sada, dok je pod opterećenjem, to se izvodi između 41 i 42 stupnjeva C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / Procesi pokazuje šta se koristi proporcije CPU vremena http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm ili nešto slično na Microsoftovim operacijskim sustavima. |
|
| |||
| |||
| Hi, JA ček zadaća voditelj i također, naći program koji se zove proces monitor govori mnogo načina nad mojim, voditeljica lol!. JA primjećen, AOL-a, moj protu-virus Avast su oba skeniranja e-pošte koji je tako, taj dio sam onemogućen u avast tako, AOL mogu se pobrinuti za mail i da sam, čini se, napravio je razliku. Ja ću držati obličje za stvari koje svibanj biti pokrenut da nisu potrebni. Hvala vrlo velik dio za vaša pomoć! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Odluka CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26. svibanj 2009 18:32 |
| Sporo Laggy Youtube HD reprodukcija na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedija i kodeci | 2 | 18. travanj 2009 14:55 |
| 98% CPU Usage? - P4 HT 3Ghz | PhilipM1 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. travanj 2009 14:14 |
| Vrlo neparan CPU temps | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 20. srpnja 2008 14:48 |
| 55c na praznom hodu | pete21 | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 5. travanj 2008 14:08 |
| Thread Tools | |
| |