![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az az AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. telepítve az ASUS M3A78-EM Motherboard. Alkalmaztam Arctic ezüst 5 központjában cpu hő feszt egy irányba való honlapján. amit észrevettem, hogy néha a szonda 2 programmal lépett a fórumon, az alapjárati temps a cpu is néha 40-41 C-fok, majd más alkalommal lesz 47 vagy 48. Azt ellenőrizték a szobában temps, és biztosak voltak azonosak. Ez normális alatt éget időszakban az Artic Silver 5? valamint egyéb alkatrészek vagy, ez nagyjából csak normális általában? Én még nem jutottak unusally magas temps de jus wandering a vállalkozások és downs leginkább. Thanks for any input! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondanám, hogy a tartomány, amit inkább el üresjáratban és terhelt között, azt hiszem, hogy szeretnék futtatni a folyamat nyomon követésére, és mi a rakomány valójában. Nem láttam, hogy sok változás egy állandósult gép.
| |||
| |||
| Szia, nem egészen biztos benne, mit jelent folyamat nyomon követésére? Köszönöm! most, míg a terhelés alatt, ez a futó között 41 és 42 fok C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / folyamatok azt mutatják, mi használ arányban CPU idő http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm vagy valami ilyesmi, hogy a Microsoft operációs rendszerek. |
|
| |||
| |||
| Szia, Megnéztem a Feladatkezelőből is talált a program ellenőrzi nevezett folyamat, ami megmondja rengeteg módja fölött, feje LOL!. Észrevettem, AOL, és én Avast anti-vírus egyaránt a szkennelés e-mail igen, hogy a fogyatékkal élők részt hagyd úgy, AOL tud vigyázni a leveleket, és hogy egyedül, úgy tűnik, hogy nem tett különbséget. Én folyamatosan keresem a dolgokat, hogy lehet, hogy a futó nem szükséges. Köszönöm szépen, a segítséget! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CPU határozat - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 26. május 2009 18:32 |
| Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimédia és kodekek | 2 | 18. április 2009 14:55 |
| 98% CPU használat? - P4 3GHz HT | PhilipM1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 7. április 2009 14:14 |
| Nagyon furcsa cpu temps | rbscooby | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 20. július 2008 14:48 |
| 55C üresjáratban | pete21 | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 5. április 2008 14:08 |
| Téma eszközök | |
| |