![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי מעבד AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. מותקן מעבד של ASUS M3A78-EM לוח האם. פניתי הארקטי כסף 5 למרכז CPU מפזר חום לכל הכיוונים מתוך אתר האינטרנט שלהם. מה יש לי לב, לעתים על פי בדיקה 2 תוכנית אשר באה עם ההנהלה, את לפהות ב CPU temps יהיה לפעמים להיות 40 עד 41 מעלות C. פעמים אחרות אז יהיה 47 או 48. יש לי בדק את החדר ואת temps בטוח שהם עשו את אותו הדבר. האם זה נורמלי ב לשרוף במהלך תקופה של Artic Silver 5? וכן רכיבים אחרים, או, זה פשוט בדרך כלל די הרבה בכלל? אני עדיין לא הגיעה כל unusally גבוה אבל temps, jus התשתוטטות את מעלות ומורדות לרוב. תודה על כל קלט! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לומר כי טווח זה מה שאתה מקבל בין לפהות ו נטענות, אני חושב שאולי אתה רוצה להריץ תהליך לפקח ולראות מה באמת הוא טען. אני כבר לא ראיתי כל כך הרבה שונות מתמדת של מצב המכונה.
| |||
| |||
| היי, לא ממש בטוח מה אתה מתכוון לעקוב אחר התהליך? תודה! עכשיו, כאשר תחת עומס, היא רצה בין 41 ו 42 מעלות C. |
|
| |||
| |||
| מנהל המשימות / תהליכים של שימוש מראה מה proportions של זמן מעבד http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm או משהו כמו זה על מערכות ההפעלה של מיקרוסופט. |
|
| |||
| |||
| היי, בדקתי את מנהל המשימות וכן, נמצאה תוכנית קרא לפקח על תהליך שבו מספרת הרבה לאורך הדרך שלי, הראש LOL!. שמתי לב, ו-AOL, אנטי וירוס Avast שלי היו שניהם סריקה של דוא"ל כך, אני מושבת כי חלק avast זאת, ב-AOL יכולים לטפל הדואר וכי לבד, נראה כי עשו הבדל. אני ימשיך לחפש דברים הפועלת כי אין צורך. תודה רבה, for your help! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| החלטת CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 במאי 2009 18:32 |
| לאט Laggy Youtube HD הקרנה על CPU 3GHz | anthonyla65 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אפריל 2009 14:55 |
| 98% CPU השימוש? - P4 3Ghz מחצית | PhilipM1 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 7 אפריל 2009 14:14 |
| מאוד מוזר CPU temps | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 20 יולי 2008 14:48 |
| 55c ב לפהות | pete21 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | ה -5 בחודש אפריל 2008 14:08 |
| שרשרת כלים | |
| |