![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu AMD Phenom FX 3 8650 2.3GHz. Procesorius įrengtas Asus M3A78-EM plokštę. Aš applied Arctic silver 5 CPU šilumos skleidėjas už kryptimis centras savo interneto svetainėje. Ką aš pastebėjau, kartais pagal Probe 2 programa, kuri atėjo kartu su lenta, idle temps ant CPU, kartais reikia 40-41 laipsnių C. Tada kitas laikas bus 47 ar 48. Pavarčiau kambarys temps ir pasirūpino, kad jie buvo tos pačios. Ar tai normalu per degimo trukmė Artic Silver 5? taip pat kitų sudedamųjų dalių, arba tai yra labai daug tiesiog normalus apskritai? Aš dar nepasiekė jokių unusally aukštos temps, bet, jus wandering apie sėkmės ir nesėkmės daugiausia. Thanks for any input! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pasakyti, kad intervalas yra tai, ką norite gauti tarp idle ir pakrauti, manau, kad tu norėsi paleisti procesą stebėti ir pamatyti, kas iš tiesų yra apkrova. Aš ne matyti, kad daug pokytis pastovi mašina.
| |||
| |||
| Sveiki, ne visai tikri, ką reiškia "procesą stebėti? Ačiū! dabar, o po apkrova, tai važiuoja tarp 41 ir 42 laipsnių C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / procesai rodo tai, kas taikant proporcijas, CPU laiko http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm arba kažką panašaus į "Microsoft" operacinės sistemos. |
|
| |||
| |||
| Hi, I patikrinti Task Manager ir taip pat nustatė, programa, vadinama procesą stebėti, kuri pasako daug, kaip per mano, galva LOL!. Aš pastebėjau, AOL ir mano Avast Anti-Virus abu buvo nuskaityti laišką, kad aš neįgaliesiems kad dalyvauti avast taip, AOL, gali pasirūpinti, kad pašto ir vienas, atrodo, padarė skirtumą. Aš nuolat ieškau dalykų, kurie gali būti rodomi, kad nereikia. Thanks very much, for your help! |