![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir AMD Phenom FX 3 8.650 2.3GHz. procesors uzstāda ASUS M3A78-EM Motherboard. Es pieteicos Arctic silver 5 līdz centrs CPU Heat Spreader vienu virzienu no viņu mājas lapā. ko es esmu ievērojis, dažkārt pēc Probe 2 programmu, kas nāca ar kuģa, idle temps par CPU būs dažkārt 40-41 ° C. Pēc tam citos laikos būs 47 vai 48. Es pārbaudīju istabu temps un ir pārliecināts, viņi paši. Tas ir normālā laikā dedzināt periodu par Artic Silver 5? kā arī citas sastāvdaļas vai, tas ir diezgan daudz tikai normāli kopumā? Man nav sasnieguši jebkurā unusally augsts temps, bet, jus wandering par kāpumu un kritumu galvenokārt. Paldies par jebkuru ieejas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribu teikt, ka diapazons ir tas, ko jūs vēlētos saņemt no tukšgaitas un iekrauj, es domāju, ka jūs vēlētos, lai palaistu procesu uzraudzīt un redzēt, kas krava patiešām ir. Man nav redzams, ka liela starpība līdzsvara stāvoklī mašīna.
| |||
| |||
| Hi, nav īsti pārliecināti, ko jūs domājat ar procesu kontrolēt? Pateicība! tieši tagad, bet zem slodzes, tas darbojas no 41 līdz 42 ° C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / Processes liecina par to, kas, izmantojot proporcijas procesoru laika http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm vai kaut kā tā Microsoft operētājsistēmām. |
|
| |||
| |||
| Hi, I pārbauda uzdevumu menedžeris un arī atrast programmu, ko sauc procesu, monitoru, kas stāsta daudz ceļu pār manu, galvas lol!. Es pamanīju, AOL, un mans Avast anti vīruss bija gan skenēšanas vēstuli, lai es invalīdu to daļu, Avast tā, AOL varētu rūpēties par pastu, un ka tikai, šķiet, ir atšķirība. Es pastāvīgi meklējam lietas, kuras var rādīt, ka nav vajadzīgi. Thanks very much, for your help! |