![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. zainstalowany w ASUS M3A78-EM Motherboard. I stosowane Arctic srebrny 5 do centrum CPU ciepła saling na kierunkach z ich strony. , co zauważyłem, jest czasem zgodnie z Probe 2 program, który przyszedł z pokładzie, na czas bezczynności procesora będzie czasem wynosić 40 do 41 stopni C. Następnie inne czasy będzie 47 lub 48. Mam sprawdzone pokoju czas i na pewno były takie same. Czy to normalne podczas spalania w okresie trwania Artic Silver 5? jak również inne składniki, lub jest to bardzo tylko normalne w ogóle? I nie osiągnęły żadnych unusally wysokiego temps, ale ius wędrowny o UPS i upadki większości. Thanks for any input! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd say tym zakresie jest to, co możesz dostać między bezczynności i załadowane, myślę, że możesz uruchomić proces monitorowania i zobaczyć, co naprawdę jest obciążenie. I've seen nie tyle różnice w stałym stanie maszyny.
| |||
| |||
| Cześć, nie bardzo wiesz, co masz na myśli przez proces monitora? Dzięki! teraz, natomiast pod obciążeniem, to ucieka między 41 a 42 stopni C. |
|
| |||
| |||
| Menedżer zadań / Procesy pokazuje co użyciu proporcje czasu procesora http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm lub coś podobnego go w systemach operacyjnych firmy Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Hi, I sprawdzana zadaniem zarządcy, a także znaleźć program zwany proces monitorowania, który mówi dużo sposób nad moim, szef lol!. Zauważyłem, AOL i mój avast anty wirus były skanowania wiadomości e-mail tak, że część niepełnosprawnych w avast tak, AOL może zająć poczty i samodzielnie, wydaje się dokonały różnicy. Będę na bieżąco szukasz rzeczy, które mogą być uruchomione, że nie są potrzebne. Dziękuję bardzo, za pomoc! |