![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. procesor instalat în ASUS M3A78-EM Plăci de bază. Am aplicat Arctic argint la 5 la centrul cpu căldură răspânditor pe directii de la site-ul lor. ceea ce am observat, este, uneori, în funcţie de Probe 2 program care a venit cu bord, a mers în gol de pe cpu temps, uneori, va fi 40 - 41 grade C. apoi alte ori va fi 47 sau 48. Am verificat camera temps şi sigur s-au făcut acelaşi lucru. Este normal acest lucru în timpul arde în perioada de Artic Silver 5? , precum şi alte componente sau, acest lucru este destul de mult, în general, doar normal? Nu am ajuns la nici un unusally mare temps, dar, jus aiurare despre cele mai multe suişuri şi coborâşuri. Multumesc pentru orice intrare! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune că este ceea ce interval pe care aţi primi între inactiv şi încărcate, cred că s-ar putea ca pentru a rula un proces de monitorizare şi să vedem ce este cu adevarat de sarcină. Am văzut că nu de mult într-o variaţie la starea de echilibru maşină.
| |||
| |||
| Buna, nu sunt destul de sigur ce vrei sa spui prin procesul de monitorizare? Mulţumesc! acum, în timp ce în sarcină, se rulează între 41 şi 42 grade C. |
|
| |||
| |||
| Task Manager / Procese arată ce-i, folosind proporţii de timp CPU http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm sau ceva de genul acesta de pe sistemele de operare Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Buna, am verificat Task Manager şi, de asemenea, găsit un program numit proces de monitorizare, care spune o gramada de peste calea mea, cap de lol!. Am observat, AOL şi, mi stai anti-virus a fost atât de scanare la e-mail pentru, persoane cu care am participat la stai aşa, AOL pot avea grijă de mail şi că, în pace, pare să se fi făcut o diferenţă. Voi ţine cauta lucruri care pot fi difuzate pe care nu sunt necesare. Mulţumesc foarte mult, pentru ajutor! |
![]() |
|
| Marcaje |